OoOooOOooo Oleyyy !

Bugün, Oğuz Çetin gibilerinin katkılarıyla kurulan ve çevremdekilerin tabiriyle ''İstanbulspor''un maçı vardı Almanya'yla. Yenildiler, yenilmekle kalmadı ezildiler, ezilmekle de kalmadı üstlerinden geçti Panzerler..


Hani argo tabirle bir laf vardır ya ''Tecavüz kaçınılmazsa, zevk almayı bileceksin!'' diye, o zevki bile almadı mızmızlandıkça mızmızlandı İstanbulsporlular. Burdan da şu argo terim çıkıyo ''Ne emmeye geliyonuz, ne gömmeye!''.

Çok mu argo konuşuyorum ? Haklısınız..


Bir ülkenin milleti, bir ülkenin milli takımından soğutulurken birşey yok gerçekler yazılınca ''Şşşşt'' ayıp olur, bahsettiğin takım milli takım vırt zırt..

Benim için bu milli takım dedikleri şey maç başlarken çektirilen 11 kişilik fotoğraflarda gözüken vücutlar dışında kalan Kırmızı-Beyaz üzerinde ay-yıldız bayrağımız olan tekstil ürünlerinden ibaret..
Geriye kalan o isimler, 1 bilmem kaç boya, bilmem kaç kiloluk vücutlar ise, içinde bulunduğumuz durumu sorgulamak yerine, ''Mesut Özil'' gibi böylesine şikayetçi olduğumuz bir kadrolaşmadan uzak duranlarla uğraşanların milli takımıdır. Onlar için ülke futbolunda herşey dört dörtlüktür; Sabri Heinze'dir, Hakan Balta Lahm, Servet Ferdinand'tır..
Mesut Özil ise tü kakadır..
Bugünkü maçta futbol üzerine konuşacak birşey yok.. Çünkü İstanbulspor adına konuşacak bir futbol yok..

Konuşmak istediğim tek şey maçın son dakikalarında 50 bin küsürlük stadda 1500 kişilik Alman tribünlerinden gelen OooOoOOoo Oleeeeey! sesleri.

Kalecileri eliyle neredeyse gol pasını verdi,
OoOOooOooo Oleeeyy!
Orta sahada tıkır tıkır top çeviriyorlar,
OoOOooOooo Oleeeyy!
Orta saha da ne ki ?
Ceza sahasında devam ediyorlar,
OoOOooOooo Oleeeyy!
9'da 9 yaptılar, 10'da 10 için ülkelerine dönüyorlar,
OoOOooOooo Oleeeyy!

Çok mu canınız çekti ?
Biz ne zaman OoOOooOooo Oleeeyy! çekeceğiz mi diyorsunuz ?

Anadolu takımlarında oynamakta olan futbolcularımızı, kulübünde zirve yaptığı halde herkes tarafından pohpohlanan 3-4 takıma transfer olmadan milli takımda yer bulamayacağı düşüncesinden kurtardığımız zaman..
Oğuz Çetin ve onun zihniyetindekiler defolup gittiği zaman..

Yani ;
Daha çok beklersiniz..

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..