Ey Ruh ! Geldiysen 3 Kere Vur Ya Da Gol At O Da Olur !

İlkler güzeldir heyecan verir insana şu an ben de olduğu gibi... Bir yanımda heyecan var bir tarafımda da birazdan yazacaklarımın can yakması belki de umutsuzluğu...
Çok değil bir kaç gün önce başlamıştı içimizdeki heyecan KoreoESES 'in sezonu açacağı haberiyle beraber çünkü özlemiştik stattaki o muhteşem görüntüleri... Çoğunu tanıdığım KoreoESES üyeleri günlerce sabah 3-4 olmasına rağmen bütün gayretleriyle çalıştılar. Maç günü saatler öncesinde her şey bitmişti ve hepimiz maç öncesi göreceğimiz manzaranın heyecanıyla ve maç sonu çiftetellisini duyma umuduyla aldık yerimizi...Dakikalar geçti maç saati yaklaştı ve ilk golü tribünde yedik aslında...Yağmura, kara soğuğa aldırmayan açık tribün sakinleri bu maçta yoklardı yerlerinde...O kadar emek boşa gitmemeliydi yine de ve orda olanlar 2 kişilik çalışarak beklenen şovu gerçekleştirdiler. Bembeyaz kartonların dalgasıyla takım sahaya gelirken "İsmin Kazındı Kalplere" diyordu bütün stat bir ağızdan ve yavaş yavaş "1965" yazısı belirdi açık tribünden... Her koltuğa bir karton konmuştu ama o kartonları sahiplenecek taraftar yoktu ve sezon açıldığından beri azalıyordu bariz bir şekilde. Liglerin geç başlaması, şike iddalarına takımımızın da adının geçmesi taraftarı soğutsa da asıl neden verilen sözlerin tutulmaması ve yüksek bilet fiyatlarıydı. Küçüklüğümden beri dillerde dolaşan "Açığın üzeri kapanacak" sözü her geçen gün şehir efsanesi halini aldı olansa yağmurda sırılsıklam olan, dolu yağdığında stadı terk etmeyen ama yine de sevgilisini terk etmeyen taraftara oldu. Halil başkan koltuğunda rahat rahat oturup ıslananları izlerken bilmediği şeylerden biri de "Kapalı" tribündekilerin bile ıslandığıydı. Umrunuzda mıydı taraftarın bu hali Halil Ünal ve yönetimi ? 2.Lig B ruhunu, Bank Asya'daki heyecanı, Süper Lig'in ilk sezonundaki özlemi almaya ne hakkınız vardı verecek bir cevabınız var mı ?

Peki "Ben bileti istediğim fiyattan satarım nasıl olsa dolar" mantığıyla hareket ederken tribüne gelen insanların sizin kadar zengin olmadığını, büyük çoğunluğunun ailesinden harçlık alan lise öğrenci olduğu ,3 kuruş maaşıyla ev geçindirip ayda 2 defa maça gelmek için dişinden tırnağından arttıran insanlar olduğu nasıl gözünüzden kaçtı? Bilmem farkında mısınız bugünün taraftarını değil belki doğmamış taraftarları bile kaybedeceksiniz bu gidişle...Derler ya özür dilemek büyük bir erdemdir diye gelin siz de daha büyük bir erdeme ulaşın özür dileyerek yapamadığını kabul edin ve sizden daha iyi olabileceklerin önünü açın.
Biz maçı hakemin düdüğüyle kaybetmedik zaten yenik başladık. Biliyorduk aslında maçın her zaman sahada kazanılmadığını...Takımın 12.adamı olduğumuzu onlar pes etse bile bizim onları heyecanlandırıp en baştan başlamalarını gerektiğini biliyorduk ama nedense bu maç ne 12.adam olarak bizlerin ne de sahadaki 11 adamın ruhu vardı.Trabzonun bir avuç taraftarını dinlemek bana ağır geldi bir çok kişiye olduğu gibi. Pire için yorgan yakma vakti değil birlik olma vakti.
Zaman "EFSANENİN GÜCÜ OLMA ZAMANI"
h

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..