İnsanlık, Van deplasmanında..

Dün, Cumhuriyet tarihimizin en büyük depremlerinden birisi yaşandı Van'da. 24 saati devirdik 7.2 şiddetindeki felaketin ardından ve yüzlerce ölü binlerce de yaralı olduğu söyleniyor.Böyle bir ortamda ölenlerin sadece enkaz altında kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının olmadığı ortaya çıkıyordu saatler ilerledikçe. Bölgede nasıl bir ortamda yaşanıldığı, siyasi tercihlerin özgür bir şekilde kullanılıp kullanılmadığı bilinmeden, kurunun yanında yaşın da yakıldığı bir durum meydana getirildi ne yazık ki..

Hadi diyelim ki o insanlar malum partiyi destekledi, terör örgütüne yakın olarak görüldü..

Peki ya bu ortamda o bölgede hayatını devam ettirip, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyanlar ?

Bu zihniyette sadece 1 kişi bile olsa onun faydalanabilmesi için yardıma koşmaya değer!

Peki ya fotoğraftaki ufaklığın günahı ne ?

Sen bugün ''Onlar ne hali varsa görsün!'' diyerek, bu ufaklığın büyüdüğünde ''Bize zamanında depremde yardım etmediler, bizi dışladılar!'' diye anlatılanları duyup bize karşı cephe almasına sebep olmaktan başka nedir ki bu yaptığınız ?
Lafa geldi mi ''Nah veririz!'' şeklinde Türkiye haritalarını göğsünü gere gere paylaşmayı bilen arkadaşlar, bugün o şehrimizi gözden çıkarmış durumda..

Bugün bizler oradaki bu ülkenin vatandaşlarına sahip çıkarak, elimizden geldiğince yardım ederek o ''NAH'' adı verilen hareketin kralını bu vatanın birliğini bozmak isteyenlere çekmiş olacağız !

Tüm yurttan afet bölgesine yardım kampanyaları düzenlenmekte ve Eskişehirsporlular olarak biz de İnsanlığın Van deplasmanından galip gelmesi için elimizi taşın altına koyuyoruz.

Kampanya - 1 : Su sıkıntısının ciddi boyutlarda olacağı göz önüne alınarak Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin düzenlediği ''Bir Yudum Su Ver!'' için belirtilen hesap numarasına katkıda bulunabilirsiniz.

Kampanya - 2 : Soğuk havaların başladığı şu zamanda, afet bölgesindeki vatandaşların bir diğer önemli ihtiyacı da ''Kışlık Giyim'' yardımlarınızı da Esstore - Stadyum şubesine bırakabilirsiniz.

1 yorum:

Söylenecek Bir Sözümüz Var dedi ki...

İnsanlık bu maçı kazanacak inşallah

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..