"AŞK...Bazen ESES'i Uzaktan Sevmektir..."

Güzel bir cumartesi öğleni...Ekim ayının son günleri olmasına rağmen sıcak ve güneşli maç spikeri deyimiyle "Futbol için uygun bir atmosfer"...Vatan toprağını korurken toprak olan kahramanları anarak başladık ; hakemler , iki takımın oyuncuları ay yıldızlı tshirtlerle geldiler sahaya sol taraftan gelen Manisaspor "ŞEHİTLER ÖLMEZ", sağ taraftan gelen Eskişehirspor ise "VATAN BÖLÜNMEZ" diyordu ellerindeki pankartla..
Kötü gidiyorduk hem de çok kötü... Sadece kazanamamak değildi sıkıntımız. Yine kış gelmişti ve hala açığın üzeri kapanmamış yağmur, çamur ve kar bekliyordu açık tribün sakinlerini verilen sözlere rağmen. Süper Lig'deki 4.sezonumuzda da verilen sözler tutulmuyor aksine anlamadığımız, anlayamadığımız şeyler oluyor ve yönetim lütfedip cevap vermiyordu. Üstüne üstlük magazin basınını süsleyen son derece çirkin olaylar bütün şehri sarıyordu.

ETB önderliğinde isyan başlıyordu artık. Günler öncesinden hazırlıklar tamamlandı pankartlar hazırlandı. Maç bizim için 70 dakikaydı bu hafta. Ve dakika 70 olduğunda skorboarddaki 0-2 sonucuna aldırış etmeden başkaldırış başladı . Operasyonun adı "Sevgi Eylem Gerektirir" ve Parolası da"Ya Hizmet Et Ya Terket" idi...

Büyük bir gürültüyle haykırdık ne istediğimizi. Ses kulağa gitti şu an beyinde algılanmasını bekliyoruz ve algılanana kadar da sesimizi yükselteceğiz.Şıpsevdi sakızlarında çıkar ya hani "AŞK... Şunu Yapmaktır; Bunu söylemektir" tarzında sözler işte onlardan bir tane de yönetime ben yazayım; "AŞK... Bazen Eses' i Uzaktan Sevmektir."

Bazıları diyor ki terk edip gittiniz 2-0 yenildiğimiz için;bu mu sizin taraftarlığınız ? Bu karar günler öncesinden alındı sonuç belli değilken tabi bu kararı alan ETB'deki büyüklerimiz günler öncesinden maçın rüyasına yatıyorlarsa orasını bilemeyiz tabi ki :)

Özetlersek ;
Günün Güzel Olayı : Takımdaki "TEK" Eskişehirli olan oyuncumuz olan kaleci Kayacan'ın Ivesa'nın yerine oyuna girmesi.

Günün Kötü Olayı : Açık tribündeki birtakım şahısların taraftarların protestosunu engellemeye çalıştığı haberleri.
Günün Temennisi : Koray'ın aynı golü rakip takım kalesine de atması.
Günün Sözü : Skor Taraftarı değiliz ! Ya hizmet Ya İstifa Et !
Günün Bestesi : Açığın üstünü kapatmadınız/Köyden adam getirip üye yaptınız/Söyleyin rahat mı o vicdanınız /Yönetimler gelir geçer biz hep burdayız

Bitirirken Halil Ünal İçin bi' şarkı geldi aklıma ; " Bu devirde kimse ŞAH değil PADİŞAH değil"...

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..