Tesislerde İlk İdman (2011-2012)

Eskişehirspor, yeni transferleri Abdülaziz, Mehmet Boztepe, Tarık Çamdal, Kris Boyd, Dede ve teknik direktör Michael Skibbe’yle birlikte Eskişehir’deki ilk antrenmanı Eskişehirspor Tesisleri’nde dün gerçekleştirdi.

İlk antrenmana lige verilen arayla birlikte tribünlerden uzun süre uzak kalmaktan bıkan ve yeni transferleri yakından görmek isteyen 500′ü aşkın taraftar takip etti.

Tesislerin tribün kısmındaki sahanın bakımda olmasından ötürü futbolcuların sahaya çıkışında ufak çaplı bir gecikme yaşandı. Daha sonra futbolcuların spor ayakkabılarla zarar vermeyecek şekilde o sahaya çıkıp bikaç tur atarak taraftarları selamlamalarına izin verildi.

Taraftarlar yeni transferler başta olmak üzere tüm futbolcularımızı ve yeni teknik direktörümüz Michael Skibbe’yi tek tek tribünlere çağırdı Serdar’a ise 3lü çektirdi.

Antrenman sırasında eğlenceli anlar da yaşandı. Dede’yi çağırmadan önce bazı taraftarların ”Hastasıyız Dedeeeeeeeee” şeklinde seslenişleri tesislerdekileri kırdı geçirdi.

Dikkatimi çeken bir diğer şey ise Adem Sarı’nın 2 kere çağırılmasına rağmen tribünlere gelmeyişi ve 3. çağırılışında gelmesiydi. Bunun tabi ki bir sebebi vardı ; Küfürlü tezahürat..

”Adem Sarı Adem Sarı ……… adamı” şeklinde sloganla 2 kez çağırıldığında bunu duymazdan gelen Adem bu durumu taraftara da hissettirmiş olmalı ki 3. çağırılışı küfürsüz olunca tribünlere gitti. Belki Ramazan Ayı’nda olduğumuz için belki de artık bu tezahüratı gerçekten istemediği için yaptığı bu hareket oldukça yerindeydi bana göre.

Dün futbolcuların tesislerden çıkıp taraftarı selamlamasının bulunduğu videomuzu izleyebilirsiniz ;


0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..