ETB Dernekleşiyor! (19.06.2011)

 
 2010-2011 Sezonunda tüm taraftar gruplarının, gurbetteki renkdaşlarımızın ve çeşitli oluşumların temsilcileriyle toplanarak Eskişehirspor Taraftarlar Birliği adı altında önemli açıklamalar yapılmış, taraftarların hassas olduğu birçok konuya parmak basılarak ; BİZ BURADAYIZ! mesajı verilmişti.

O zamanlar resmi bir kimliğe bürünülmediği için atılamayan adımlar, tıkanıldığı durumlar olabiliyordu.

Önümüdeki Pazar günü,  geçtiğimiz sezon klübün menfaatleri için bir takım çalışmalar yaparak Eskişehirspor Taraftarları’nın sesi olan bu birlik dernekleşerek Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği ismini alacak.
ETB Derneği açılış davetiyesi ;
 
Sadece isim olarak yola çıkılmadığını üstüne basa basa belirtmek istediğim bu dernekleşme ile, taraftarların aklındaki tüm soru işaretleri giderebilecek, deplasman organizasyonları, pankart çalışmaları gibi ve çok daha fazlasıyla karşılaşacağız.

En güzeli de, taraftarlar olarak muhattap olmamamız gereken durumlarda, tepki-teşekkür açıklamalarını tek bir ağızdan yapabileceğiz..

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği web sitesi (Yapım Aşamasında) ;
http://www.esktb.com/

Aylardır bazı abilerim bu derneğin açılması için maddi-manevi elinden geleni yaptı.Derneğin açılmasıyla birlikte bizlere düşen ise maddi-manevi, elimizden ne geliyorsa yapmaktır.. 

Birlikten ‘GÜÇ’ doğar! E.T.B., efsanenin gücü olacak…

Dernek açılışı sonrasında ise geçtiğimiz sezon  Adalar’da Porsuk Çayı kenarında ilk kez yapılan meşale şov ve çeşitli etkinliklerle Eskişehirsporumuzun 46. doğum gününü kutlayacağız.

Geçen seneki kutlamalardan görüntüler ;


0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..