Batuhan'ın gol sevinci..

Geçtiğimiz hafta sonu hem Yüksek Hızlı Treni deneyip hem de yasaklı olmamıza rağmen takımımızın maçını Ankaragüçlülerin arasında Gecekondu tribününden takip ettik.

Bu konuyla ilgili de çokça şeyler yazılıp çizilir ama içimde kalmasını istemediğim ve şimdi bahsedeceğim bu konu daha önemli gibi geldi
.
Batuhan’ın hareketleri bizi uyuz ediyor vs. ama Ankaragücü maçında attığı golden sonra TAM ÖNÜMÜZDE yaptığı hareket o anda haykıramayıp içimizde yaşadığımız gol sevincinin dışa vurumuydu adeta.

Belki bizim taraftarlarımızın o gün orada olup, deplasman tribünde yaratamayacağı bir etki de yarattı Ankaragücü tribünlerinde ; Çıldırdılar resmen..
Gelelim şimdi iyi mi yaptı ? yoksa kötü mü ?’ye.

O golü Batuhan değil de herhangi başka bir futbolcu atmış olsaydı ve klasik bir sevinç yaşamış olsaydı, bütün tribünleri çökmüş maçtan kopuk olacaklardı.Futbolcuları sağlamca iten bir taraftar baskısı oluşmayacaktı.

Ancak Batuhan’ın golü sonrası sus pus olan Ankaragücü tribünleri, gol sevincini gördükten sonra sadece Batuhan’a olumsuz tezahüratları gür bir sesle dile getirince ister istemez Ankaragücü takımı da taraftarın öfke rüzgarını arkasına alıp golünü attı.

Sonuçta bu yaptığı hareket hem sarı kart görmesine hem de susup kalacak olan Ankaragücü tribünlerini hareketlendirmesine yol açtı.

Yani kötü oldu..

Amaaa, 3. cümlede belirttiğim gibi ANLIK bir durumdu ve bu hareketi başta orada sesini çıkarmadan armasının peşinden gidenler olmak üzere birçok Eskişehirsporluya iyi gelmiştir.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..