Adidas formalarımız nihayet geldi !

Eskişehirsporumuzun yeni sezonda giyeceği, merak ve sabırsızlıkla beklenen Adidas formalar Esstore’a gelmiştir.

Yerel bir gazetenin çektiği berbat ötesi fotoğraflara dayanarak formaları yerden yere vuran renkdaşlarımın formaları canlı gördükten sonra yapacakları yorumları açıkçası çok merak ediyorum.

Yeni formalarımızın logoları geçen sezon Nike’ın kullandığı ”3 Boyutlu” şeklindeki kabartmalı logodandır. 

Yeni formalarımızı geçen sezon kullanılan Nike’lardan ayıran en önemli özellik ise orjinal ”26” baskılı olarak gelmiş ve satışa sunulmuş olmasıdır. 

Bu sezon takımımızın maçlarda kullanacağı 3 farklı formamız bulunmaktadır. (Çubuklu-Sarı-Beyaz)

 Hazırlık maçlarında giyilen, Sivasspor formasını andıran kırmızı-beyazlı formaların lig maçlarında takımımız tarafından kullanılmayacağı bilinmektedir.

Çubuklu formamız klasik forma ve doğal olarak en ağır duran formamız ;

Geçtiğimiz sezon kullanılan saçma sapan mavi formayı görmezden gelenlerin bu sene dilinden olumsuz anlamda düşürmediği,  logomuzun büyük bir kısmında hakim renk olan sarı renkli formamız ;
Son olarak 3. formamız da siyah-beyaz çizgiler ”Beşiktaş’a benziyor!” sebebiyle eleştirilmiş olsa da aradaki kırmızı çizgiler ve Adidas logosunun kırmızı oluşu bu şekilde bir algının oluşmaması için gösterilen çabayı göstermektedir.Ayrıca formanın arka kısmındaki 26 numaranın Adidas tarafından simsiyah yapılma isteğine de karşı çıkılıp, etrafına kırmızı çerçeve atılması sağlanmıştır ;
 
Formaların kalitesine söz söyleyenin ağzına acı biber sürerler diyor ve yeni formalarımızın Orduspor maçı öncesinde (yani bugün) %90 ihtimalle satışa çıkacağını sizlere duyuruyorum.
Bu arada 3 forma için de belirlenen satış fiyatı ;
Kısa kollu : 74 TL
Uzun kollu : 80 TL

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..