Esstore - Neo Açıldı.

Eskişehirspor resmi ürünlerinin satıldığı Esstore 2. mağazasını Neo Alışveriş Merkezi'ne açtı.

Yaklaşık 2-3 aydır üzerinde uğraşılan mağazanın açılışı için görkemli bir tören düşünülse de takımın ligde bulunduğu kötü durum göz önüne alınarak, açılış töreni takımın ligde havasını bulacağı öngörülen ileri bir tarihe ertelendi.

Bu süre zarfı içinde mağazanın kapalı kalmasının olumsuz yönde olacağı düşünülerek 4 Ekim 2010 itibariyle Esstore Neo taraftarların hizmetine açıldı.

Yönetimde görevi devraldığı günden beri çok çalıştıklarını söyleyen Mustafa Akgören, ''3.5 aylık süreçte 70 civarı yeni ürün yaptıklarını, bilinen markaların mağazalarındaki teknolojik ve güvenlik sistemlerin mağazalara kurulduğunu, gurbetteki taraftarların ayağına online mağaza imkanını getirildiğini, fiyatların hem taraftarın alabileceği hem de Eskişehirspor'un buradan gelir elde edebileceği seviyede tutulduğunu...'' ifade ederek taraftarların ilgisizliğinden dolayı da sitemde bulundu.

Şu ana kadar verilen uğraşlara rağmen taraftarların ilgisizliğinin kendisini üzdüğünü, ciroların çok düşük olup personel masraflarının bile zarzor karşılandığını ve birçok yeni ürün çeşidinin hazır durumda olmasına rağmen ertelendiğini belirtti.

Esstore - Neo mağazasının tüm fotoğrafları için tıklayın...



0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..