Bülent ''Uygun'' mu ?

Yaklaşık bir haftadır yemek yediğimiz lokantadan kalem aldığımız kırtasiyeye, arkadaş ortamından akraba ortamına kadar her ortamda ''Teknik direktör kim olacak ?'' sorularına maruz kalıyorum ve bu durumdan oldukça bunaldım.

Kemal Kılıç gelecek diyerek biraz da makara yoluyla geçiştiriyorum bu muabbetleri.

Artık bir an önce klübümüze hayırlı olabilecek hangi teknik adam varsa anlaşılsın da rahat yiyelim öğle yemeklerini, rahat gidelim kırtasiyeye, markete, telefoncuya...

Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, George Hagi, Coşkun Demirbakan, Bülent Uygun, Ersun Yanal, Samet Aybaba, Zico, Christoph Daum isimleri geliyor gidiyor Eskişehir'e gazeteler vasıtasıyla.

Dün, Zico takımındaki Brezilyadaki görevinden ayrılmış ve yüksek ihtimalle onunla anlaşılacağı söylenirken, bugün de Bülent Uygun ile anlaşıldığı yönünde iddaalar dolaşıyor.

Henüz iddaa aşamasında olduğu için ciddi anlamda yorum yapma gereği duymasam da içinde bulunduğumuz duruma biraz da mizah katarak bir çalışma yaptım.

Başkanımız Halil Ünal'ın msn'ini açtık ve bakın Bülent ''Uygun'' mu ? değil mi ?
Dip not : Geçtiğimiz günlerde yollarımızı ayırdığımız eski teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, başkanımızın msn listesinde ''Engellenmiş'' olup, başka takım arayışlarında olduğu için olsa gerek ''Dışarda'' gözüküyor.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..