Bu Kadar Olur... (E.T.B. - E.P.B.)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek ilk galibiyetimizi aldığımız maçtan sonra en çok dikkatimi çeken şeylerden birisi de www.eskisehirspor.com anasayfasında önemli haberlerin döndüğü grafikte yanyana duran E.T.B. açıklaması ve İ.B.B. galibiyetinin grafikleriydi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği geçtiğimiz hafta kendi simgesini görselini seçmiş, basın açıklamasında da bu görsel kullanılmıştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ise, Batuhan'ın attığı gol sonra kameraların çektiği görüntü de ''İstesen yapılmaz...'' denecek kadar E.T.B. logosuna benzerlik gösteriyor.
İ.B.B. maçı öncesi yapılan E.T.B. açıklamasında, ''Bu hafta oynanacak İ.B.B. maçı ve sonrasında bu takım için mücadele eden, formasını hak eden her ismin sonuna kadar destekçisi olacağız.'' cümlesi yer alıyordu.Böyle bir cümle sonrası, böyle bir kare umarım uzun zamandır takımda eksik olan ''Ruh'' kavramının da başlangıcı olur...İki resim arasında göremediğimiz fark, özlenen tablonun ta kendisidir...

2 yorum:

Özgür Ersöz dedi ki...

Adem'i hor görmeyip fotoğrafa katmalısın bence Emre.. ;)

Emre ANGI dedi ki...

Hor görmek ya da görmemekle alakalı olmadığını düşünebileceğini tahmin ediyorum :) Ona bakarsak Batuhan'ı böyle şeylerde birden göklere çıkartacak cinsten biri olmadığımı da bilirsin. E.T.B. logosundaki 3'lüye ilgili fotoğraftaki en yakın 3'lü onlar olduğu için o şekilde oldu.Kimseye karşı herhangi bir art niyet falan yok yani.

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..