ESOGÜ Bahar Şenlikleri - 2010

Geçtiğimiz günlerde Osmangazi Üniversitesi'nde bahar şenlikleri düzenlendi.Şenlik kapsamında konserler, yarışmalar ve çeşitli eğlenceli aktiviteler vardı.

Üniversiteli Eskişehirsporlular Klübü de stand açarak Eskişehirsporumuzu daha iyi tanıtma fırsatı buldu.Ben de kendi üniversitemizde (Anadolu Üni.) stand açamamamızın ezikliğini Osmangazi Üniversitesi'ndeki arkadaşların yanında bulunarak azaltmaya çalıştım.(Seneye inşallah Anadolu Üniversitesi'nde kendi standımızı açarız.)

İlk gün BandoESES'in katılımıyla tavan yapıldı standların bulunduğu kısımda.

Çevredeki standlar için yapılan besteler sayesinde köşeyi dönen gözlemeci, bağışçıları artan Lösev standları vardı.Etrafa saygısızlık yapmadan güzel bir şekilde davranıldığından dolayı bazı standların, söz konusu ''TARAFTAR'' olunca ''Uzak Duralım'' düşünceleri de yerini komşu stand ilişkilerine bıraktı, yardımlaşmalar yaşandı.

12-13-14 Mayıs tarihlerinde açık olan stand sayesinde üniversitedeki birçok öğrencinin kafasındaki Eskişehirspor Taraftarları hakkındaki ön yargı kaldırılmıştır diye düşünüyor, seneye yapılacak şenlikleri iple çekiyorum.

Lösev Standı için yapılan beste ;

2 yorum:

Gençay Ergez dedi ki...

Güzeldi ama stand.. dergi için buradanda teşekkür edeyim tekrardan.. para olsa şu anti-bizans atkısınıda alacağım ama öğrencilik hali işte :D

Emre ANGI dedi ki...

Atkıyı ayırırım, işe girince alırsın ilk maaşınla :D

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..