Eskişehirsporlular Olarak 2009-2010 Sezonunu Nasıl Geçirdik ?

Bu sezon taraftar olarak takıma itici güç olmak adına oldukça iyiydik ve birçok kesim tarafından da böyle gösteriliyoruz.

İç saha maçlarında stad akustiği unsurundan yoksun olmamıza rağmen yine de etkili olduk.

Dış saha maçlarında ise tartışmasız en sağlam tribünlerdendik.

Bakalım hangi maçta, neler öne çıkmış ? ;

1- Ümit Karan İmza Töreni : Sezonun ilk tribün performansını Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz'ın imza töreninde gösterdik.Kapalı tribün tıklım tıklım doluydu.
2- Eskişehirspor-Antalya (Almanya Kampı Hazırlık Maçı) : Avrupa'nın Kırmızı Şimşekleri'nin birçoğunun yaz tatili sebiyle Türkiye'de olmasına rağmen takımımız orada da yalnız kalmadı.
3- Sochaux-Eskişehirspor (Hazırlık Maçı) : Yurt dışındaki bir diğer hazırlık maçımızda da Avrupa'nın Kırmızı Şimşekleri takımımızın yanındaydı.4- Manisaspor-Eskişehirspor (TSL 1.Hafta) : Sıcak bir yaz akşamında bize ayrılan yeri tıka basa doldurduk.Maç sonunda galibiyeti hak ettiği halde takımımızı tribünlere çağırarak sağlık olsun dedik.
5- Eskişehirspor-Bursa (TSL 2.Hafta) : Bir ilki denemek için atkılarla ESES yazmayı denedik ancak sezonun sahamızdaki ilk maçı olduğundan ötürü büyük bir yoğunluk vardı bu yüzden tam başarı sağlayamadık.6- İ.B.B.-Eskişehirspor (TSL 3.Hafta) : Sayıca yeterli olsak da destek anlamında vasattık.Bu maça özel araçlarıyla gelen renkdaşlarımızın çoğunluğu dikkat çekiciydi.Arabaların camını çerçevesini indirecek bir rakip taraftar olmamasının rahatlığıyla olsa gerek :)7- Eskişehirspor-Antalyaspor (TSL 4.Hafta) : Ramazan ayında oynanan maçta ESESli pideler dikkat çekiciydi.Tribünler her zamanki gibi doluydu.
8- Bursaspor-Eskişehirspor (Hazırlık Maçı) : Sanırım milli maçlar nedeniyle verilen arada oynanan bir maçtı.BursaESES takımımızı yalnız bırakmadı.
9- Gençlerbirliği-Eskişehirspor (TSL 5.Hafta) : Klasik bir Ankara deplasmanıydı.Stadın kapıları maçın başlamasına 15-20 dk kala açıldığı için oluşan gerilim sonucu yine bazı olaylar meydana geldi.10- Eskişehirspor-Gaziantepspor (TSL 6.Hafta) : Bu sezon tribünsel performans anlamında tavan yaptığımız karşılaşmaydı.''Serseriye çıksa da adımız, bilen bilsin duyan duysun, böyledir bizim sevdamız!'' pankartı açıldı.Rakip tribüne bakıldığında görülecek şekilde ''Rakibinle Uğraşma, Takımını Destekle'' pankartı da bu maçta asıldı.
11- Galatasaray-Eskişehirspor (TSL 7.Hafta) : Kendimize ayrılan kısmı tamamen doldurduk ve ''Hayat Siyah Kırmızı'' koreografisi gerçekleştirdik.Bir de Körfezin Kırmızı Şimşekleri tarafından asılan ''Gittiğimiz Kilometreler Kadar Aç Ellerini, O Bile yetmez Anlatmaya ESES Sevgimi'' pankartı vardı.
12- Eskişehirspor-Kayserispor (TSL 8.Hafta) : Tribün doluluğu her zamanki gibiydi.Maçtan önceki günlerde vefat eden Körfezin Kırmızı Şimşekleri'nden Nejdet Amca için asılan pankart vardı.
13- Türkiye-Ermenistan (Ümit Milli Maçı) : Başka şehirlerde oynanan Ümit Milli maçlarında tanık olunmamış derecede iyi tribün yapılan, maç sonunda yetkililerin de bunu vurgulayarak Eskişehir halkına teşekkür ettikleri maç14- Eskişehirspor-Beşiktaş (TSL 10.Hafta) : T.U.Y.K.G.S.K. isimli koreografimizi gerçekleştirdik.
15- Yalovaspor-Eskişehirspor (Türkiye Kupası) : Hafta içi oynanan eleme maçında Eskişehir'den organizasyon olmamasına rağmen çevre illerden destek vardı. 16- Kasımpaşa-Eskişehirspor (TSL 11.Hafta) : Tipik, aramızın iyi olduğu takımlarla oynanan maçlardandı, kötüydük.
17- Eskişehirspor-Denizlispor (TSL 12.Hafta) : Fotoğraftaki bayraklar dışında söyleyenecek bir durum yoktu.
18- Eskişehirspor-Ankaragücü (TSL 13.Hafta) : Eski kalecimiz Rahmetli Sinan Alağaç'ın ölüm yıldönümü için pankart hazırlanıldı ve açıldı.
19- Trabzonspor-Eskişehirspor (TSL 14.Hafta) : Kurban Bayramı'na denk geldiği için yoğun bir organizasyon olmadı.Buna rağmen kendi imkanlarıyla giden renkdaşlarımız takımı bu günde de yalnız bırakmadı.
20- Eskişehirspor-Fenerbahçe (TSL 15.Hafta) : ''LOGOMUZU DOĞRU KULLANIN!'' pankartı açılarak ilgili yerlere uyarıda bulunuldu.
21- Sivasspor-Eskişehirspor (TSL 16.Hafta) : 4 mevsimi birden yaşadığımız bir maçtı adeta.Güneş, gökkuşağı ve yılın ilk yağan karına tanık olup, iliklerimize kadar donduğumuz maçtı.
22- Eskişehirspor-Diyarbakırspor (TSL 17.Hafta) : Maçtan önceki günlerde yaşanan terör olayları sebebiyle Türk Bayrakları'nın açıldığı maç.Diyarbakırsporlularla herhangi bir sürtüşme vs. olmadı.
23- Antalyaspor-Eskişehirspor (Türkiye Kupası) : Grupların ilk maçında ESparta ve Antalya'nın Kırmızı Şimşekleri takımımızın yanındaydı.
24- Eskişehirspor-Fenerbahçe (Türkiye Kupası) : Tribünler yine iyiydi, değişik bir durum yoktu.25- Eskişehirspor-Manisaspor (TSL 18.Hafta) : Tipik bir gündüz maçı, farklı birşey yoktu.
26- Eskişehirspor-Tokatspor (Türkiye Kupası) : Tokatspor'un attığı bir golün tüm tribünler tarafından alkışlandığı bir maçtı.
27- Bursaspor-Eskişehirspor (TSL 19.Hafta) : Sağlam gittiğimiz ve tribünümüzde gerginliklerin meydana geldiği maçlardandı.
28- Eskişehirspor-İ.B.B. (TSL 20.Hafta) : ''Bedava Bilete Hayır'' pankartının açıldığı maç.
29- Antalyaspor-Eskişehirspor (TSL 21.Hafta) : 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen, bize ayrılan yeri tıklım tıklım doldurup, günün anlam ve önemini belirten bir koreografi yaptık.
30- Eskişehirspor-Gençlerbirliği (TSL 22.Hafta) : Puma'nın düzenlediği bir yarışmanın pankartının açılıp, 1. bestenin BandoESES tarafından söylendiği maç.
31- Gaziantepspor-Eskişehirspor (TSL 23.Hafta) : Bu uzak deplasmanda da takımımız yalnız bırakılmadı.Eskişehir ve Bursa'dan bazı renkdaşlarımız deplasman uçağı gibisinden bir organizasyon yaptı :)
32- Eskişehirspor-Galatasaray (TSL 24.Hafta) : EURO 2016 adaylığı sürecinde, organizasyonu yapabileceğimizi belirten ''SURE, WE CAN!'' koreografisi yapıldı.
33- Kayserispor-Eskişehirspor (TSL 25.Hafta) : Hem doluluk, hem de performans anlamında çok çok iyiydik.Özellikle 2. yarıdaki şinanari enfesti.3 puanı almamızda tribün performansımız da etkiliydi diyebiliriz.
34- Beşiktaş-Eskişehirspor (TSL 27.Hafta) : Bize ayrılan tribünde 1 koltukta 2 kişi ve 2 koltuk arasındaki betonlara kadar doluluğun olduğu bir maçtı.Öylesine doluydu ki maçı izlediğim yer skorboard'un arkasındaydı sahanın yarısını göremiyordum.
35- Eskişehirspor-Kasımpaşa (TSL 28.Hafta) : Vefat eden renkdaşımız Erkan Kurt abi için yer aldığı tribünde kendisi için yapılanlar öne çıktı.Bunun yanı sıra ''Semtimiz Kasımpaşa, Şehrimiz Eskişehir'' pankartı açıldı.
36- Denizlispor-Eskişehirspor (TSL 29.Hafta) : Sayısal anlamda iyi olup, destek anlamında vasat olduğumuz bir deplasmandı.Yan tarafımızdaki Denizlispor'un taraftar grubu ile karşılıklı Denizli Gol Gol Gol ve EsEs Gol Gol Gol çekişimiz, maç sonu Denizlisporlu futbolcuları (Youla hariç) alkışlamamız güzeldi.
37- Ankaragücü-Eskişehirspor (TSL 30.Hafta) : İlk maçta çıkan olaylar sebebiyle deplasman yasağı getirildi Ankara'ya gidemedik.Bunun acısını tesislere giderek geleneksel meşale şov organizasyonu gerçekleştirerek çıkardık.
38- Eskişehirspor-Trabzonspor (TSL 31.Hafta) : Bir renkdaşımız tarafından yaptırılan yüzlerce bayrağın tribünlerde dalgalandığı maçtı.
39- Fenerbahçe-Eskişehirspor (TSL 32.Hafta) : Taraftarımız yine üzerine düşeni yaparak üst katın tamamıyla, alt katın yarısından fazlasını doldurdu.
40- Eskişehirspor-Sivasspor (TSL 33.Hafta) : Maçtan önceki günlerde kaybettiğimiz Kadir amcamız için yapılan pankart açıldı.Kendi taraftarlarımız arasında çıkan kavgalar maça damgasını vurdu.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..