Ultr'A'yıp!

Geçtiğimiz hafta sonu lig lideri Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız maçta yediğimiz talihsiz gollerle 2-0 mağlup olduk.

İlk yediğimiz gol öncesinde bedavadan verilen faul kararını değil bunun sonucunda İvesa'nın yaptığı hata ön plana çıkartılıyor.İvesa o pozisyonda topu görmediğini söylüyor bence de olmayacak birşey değil.

2.golde söylenebilecek birşey yok çok basit bir gol yedik.

Bu maç sonrası herkesin dilinde ''İvesa maçı sattı!'' türküsü almış başını gidiyor.Milletin ağzı torba değil ki büzesin diye çok doğru söylemişler.Sadece diğer takımların taraftarları tarafından söylenilse iyi, bizimle aynı safta yer alanlardan bu sözleri duymak daha kötü koyuyor adama.

Şu takımda ''Maç Sattı'' gibi ağır bir yaftanın yapıştırılabileceği en son adamlardandır Vanja İvesa. Taraftarla bütünleşmiş bu tür futbolcular bu tür saçma şeylere kendilerini alet edecek kadar onursuz olamazlar.

Gelelim www.ultraslan.com'a...

Galatasaray ligin başlarında birçok kesim tarafından açık ara şampiyon olur diye konuşuluyordu.Ancak ligin bitimine 2 hafta kala Şampiyonlar Ligi'ne dahi gidemeyecekleri kesinleşti.

Şok'talar, böyle bir kadroyla bu ligte ilk 2'ye giremeyecek olmaktan dolayı, fakat bu başarısızlığı başka yerleri hedef göstererek, iftira atarak örtme çabaları ne diye ?
Neymiş ?
Milan Rapaiç Fenerbahçe-Eskişehirspor maçına gelmiş, İvesa'yla da vatandaş ve kankaymış, anladınız siz onu...

Rakip takımda zamanında oynamış bir kankası olan ve kankasının kendisini izlemek için geldiği maçta hata yapan futbolcu maç mı satmış oluyor ? ''Hayırlı işler'' denilecek bir ticaret mi yapmış oluyor ?

Siz şampiyonluğu da ilk 2'yi de kendi sahanızda yenildiğiniz Fenerbahçe maçında kaleciniz Leo Franco'nun yediği şahane golle kaybettiniz.
Bknz : http://www.dailymotion.com/video/xcqyx8_galatasaray-fenerbahce-gol_sport

Aaaa, durun ben de araştırayım bakalım.Belki de Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, Leo Franco'nun vatandaşı Ariel Ortega Galatasaray-Fenerbahçe maçına gelmiş bağlamıştır olayı..!

Bu kadar da olmaz, ultrAslan'ın yaptığı ultrAyıp'tır..!

1 yorum:

Özgür Ersöz dedi ki...

kendilerince, galatasaray bursa maçı öncesinde çirkinleşen antu.com'a gönderme yapmışlar.. ama olan bizim mazlum İvesa'mıza olmuş..

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..