Yeni Bir Yıl, Eskimeyen Bir Aşk !


Videoyu İndirmek İçin Tıkla

Öncelikle 2011 yılı herkes için iyi geçsin desem de illa ki geçmeyecek başta ben olmak üzere, ama yine de adettendir deyip herkesin iyi bir yıl geçirmesini diliyorum :)
Yılbaşını dışarda geçirmeyi sevmeyen, evde kafasına göre takılan ve hatta bu günü umursamayanların da içinde bulunduğu 17-18 Eskişehirsporlu 2011'e stadyumda girdi.

4-5 gün önce başlayan ve dün yapılan son provayla tamamlanan çalışmalar sonucunda Türkiye'de yapılmadığını bildiğimiz birşey yapmaya çalıştık.
Dünya tribünlerinde (bir elin parmaklarınnı geçmez) gördüğümüz bu görüntüyü ortaya çıkarır mıyız diye düşündük, 2 prova sonrasında 3. yapışımız bu izlediğiniz görüntüydü.Üstelik sadece meşale değil 4 farklı maddeyle uyguladık.(flash efekt, roma kandili, volkan ve meşale)
Maddi kaynak koreoESES bütçesinden karşılanmıştır.(Bu yapılan da bir koreografidir, yüksek derecede uyumluluk gerektirir.)

Çok gizli tuttuk, can ciğer arkadaşlarımıza bile söylemedik bunu.Son gün geleceği kesin olanlara meşale yakılacağını söyledik ve farklı meşale ile gelenlerin meşalelerini yaktırmadık düzgün olsun diye.

17-18 kişiydik, 1 kişi bile eksik olsa tam anlamıyla olmayacaktı belki ama ne 1 eksik ne de 1 fazlaydık.
Stada gelenlerin yarısından çoğu ne yapılacağını bilmiyordu ancak yine de güzel organize olundu ve istenilen görüntü ortaya çıktı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler.

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..