Bu aşçı Yemek'ten anlıyor.

Çok büyük beklentilerle başladık bu sezona.Bunda kadronun oldukça iyi gözükmesi ve bir nebze de geçen sezon Bursaspor'un yakaladığı başarı, hedefleri yüksekte tutmamda etken olmuştu diyebilirim..

Ama ligin başlamasıyla birlikte bunun böyle olmadığını, elde ne kadar iyi malzeme bulunsa da bunları yapan aşçının bu malzemeleri kullanamadığında bir önemi olmadığının farkına vardık.
Daha sonra bu aşçı yemekten anlamıyor diyerek başka bir aşçı aramaya başladık ve kısa sürede bulduk..

Bulunan aşçı antipatikti ve başka bir lokantanın yemeklerini yapıyordu. Başta o lokanta olmak üzere (Buca) lokantacılar odası (TFF) ve bizler de kabullenemedik durumu.

Yapılacak şeyin sadece, aşçının işini yapmasını beklemek olduğu konusunda fikir birliği sağlandı genel olarak ve yemeklerin tadına bakmaya başladık.
Sezonun ilk maçlarında tabakta kalıp çöpe giden yemekler (Puan) yeni aşçının eldeki malzemeyi güzel kullanmasıyla birlikte midemize gitmeye başladı.(Puanları kazanmaya başladık.)

Önceki aşçının henüz pişirmeye hazır değil dediği kuru fasulye (Diego) yeni aşçının fasulyeyi kabarması için suya koyması sonrasında nefis bir yemek olarak soframıza geliyor..
Aşçımız mutfak (klüp) dışında hareketlerine dikkat ettikçe ve yemekleri lezzetli yaptığı sürece müşteri (taraftar) sadece memnuniyeti dile getirir, madalya falan alacaksa da onu müşteri değil işin uzmanları takmalı..

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..