SURE WE CAN ! (Koreografi)

EURO 2016 adaylığı sürecinde başta aday şehirler olmak üzere ülkemiz adına yapılan bir koreografiydi.


Ufak tefek aksaklıklar olsa da gereken mesaj verilmiş olup, TFF'nin adaylık süreci için kurduğu internet sitesinde de teşekkür mesajı yayınlanmıştır.

http://www.euro2016adayiturkiye.com/index.php?mid=185

Galatasaraylılar da bir koreografi yaptılar kendilerine ayrılan bölümde ve sanırım Eskişehir'de rakip tribünde yapılan ilk koreografiydi.Ama sanki yapılmış olsun diye yapılmış gibime geldi, çok basitti.

Sezonun ilk yarısındaki maçta Türkiye'de her 2 tribünün koreografi yaptığı ilk ve tek maçtı, dün yapılan koreografilerle birlikte 2. kez Türk tribünlerinde böyle birşey yaşanmış oldu.

SURE, WE CAN! ile ilgili tüm ayrıntılar için TIKLAYIN!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

o tribun nasıl bir tribundur ki kareo yapılsın ..Basit olduguda doğrudur ,zaten ultrAslan'ın organizasyonu değildi ..anadolu üniden bazı gençler yapmıştı.

Emre ANGI dedi ki...

Ya tribün kötü ve stadımızda ilk kez rakip tribünlerce koreografi yapıldı eyvallah ama basitliğini geçtim sağ tarafın orta kısmı gibi sarı kartonların sıklığı sağlanabilseymiş ve kalp pankartının altındaki karanlık görüntüyü de sapsarı yapabilselermiş bu tribüne rağmen basit de olsa güzel bir görüntü olabilirmiş.

Anlatabilmişimdir umarım.

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..