Ahlaksız Şampiyon(!)lar...

27 Mart 2010 Cumartesi günü Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Eskişehirspor maçı öncesi gördüklerim karşısında şaşakaldım.

Maçın başlamasına yaklaşık 1 saat kala Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı'nın kazandığı Türkiye Kupası'nın anonsu yapıldı.Ardından sahaya çıkan ''Şampiyon'' takım sahada zafer turu attı, haklı olarak.

Buraya kadar herşey normal seyrinde gerçekleşirken numaralı tribünün önünden geçtikten sonra kale arkasına yönelen ''Şampiyon Sporcu(!)''lar tam bizim bulunduğumuz rakip tribünün önünden geçerken akıl almaz bir şekilde, şu ana kadar sahalarda tanık olmadığım birşeyi yaşattılar.

Şampiyon olan bir takımın sporcularından, abartısız 4-5 tanesi orta parmaklarını havaya kaldırdı.Stadda anonsu pek anlamadığım için heralde süper amatör, paf takımdır, tecrübesizlerdir yaparlar böyle bir hata diyordum ancak durum öyle değilmiş aralarında 30-40lı yaşlarda adamlar da var.

Parmaklarını havaya kaldıran ahlaksız şampiyonlar M.Kemal Atatürk'ün sözünü tekrar tekrar hatırlamalı ve bundan sonra ona göre hareket etmelidirler.

“Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim”

3 yorum:

Adsız dedi ki...

EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNEDE EŞŞEKTİR...ESKİDEN BJK LILARA ARABACILAR DENİLİYORDU JEEP LERE BİNİLİNCE ADAM OLUNNMUYORMUŞ...YİNE NE MAL OLDUKLARINI ORTAYA KOYMUŞLAR...

Unknown dedi ki...

o oyuncuların biri de buradan anadolu üniversitesinin oyuncusuydu

Adsız dedi ki...

Aramızda hala 8jk'yi fb ve gs den ayıranlar ,sempati duyanlar var ya; ona kahroluyorum!
Bursa'ya helal olsun net tavır aldılar....1996'da bizi düşüren 8jk idi(8jk-denizli:0-4,altay-8jk:3-0=,van-8jk:2-0)(bir de o sene genel averaj vardı) ...12 sene sürünmemize sebep oldular..Bizim can düşmanımız olmaları gerekirken ,hala Es-Esliyim diye geçinen 8jk sempatizanları var, net bir tepki yok!!

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..