Diyarbakır-Bursa,Provakatörler Rahat Dursa!

Allah'a şükür her ne kadar bizi kardeşlikten anlamaz, dost olunmaz vs. tanımlayan kesimler olsa da Diyarbakır maçlarında çok bilinçli ve hassas olan sağduyulu, halden anlayan, provakasyona karışmayan taraftarlara sahip olduğumuz için çok mutluyum.

Her stadda ''pekaka dışarı'' tezahüratları olmuştur Diyarbakırspor'a karşı ancak ben bizim stadımızda böyle bir olumsuzlukla karşılaşmadım inşallah bundan sonra da karşılaşmam.

Diyarbakır-Bursaspor maçında yaşanılanların en büyük sorumlusu YAZILI ve GÖRSEL BASIN olmakla birlikte bunlara malzeme veren Bursaspor taraftarlarının da kabahati vardır.

Bugün yaşananlar sadece taşlama,yabancı madde ile sınırlı kalsaydı Diyarbakır taraftarlarının ilk maçta yaşananlara karşı bu eylemi gerçekleştirdiğini düşünülebilirdi ancak İstiklal Marşı'nın ıslıklanması gibi bir durum KESİNLİKLE ekmeğine yağ sürülmüş provakatörlerin işidir.

Herkes bugün Diyarbakır'a kilitlendi,hatta haftalar önce.Ertesi gün çıkacak gazetelerde,yayınlanacak spor programlarında bu maça çok büyük yer ayırılacaksa provakatörler daha ne istesin ki ?

Gerekli tüm altyapı hazır,onlara düşen ise milletin beynini sulandıracak hareketleri sergileyerek bir şehri ve o şehrin takımını kendi taraflarında göstermektir.

Bugün İstiklal Marşı'nın ıslıklanması gibi bir talihsizliğin oluşmasının sebebi de,bu yazımda yer verdiğim, Diyarbakırsporlu GERÇEK taraftarların astığı sağduyulu ve anlamlı pankartlarda yazanlar gibi düşünen insanların sayısının bugünkü maçta az olmasıdır.

Bu oyuna gelmeyelim !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bizimm yaşadığımızı sizler yaşayın ondan sonra tekrar konuşalım tekrar sağduyu ile yaklaşalım benim siyasi görüşümü bilen bilir burda hala mağdur diyarbakır sa ne güzel be ! burda kendilerini acındırarak ajitasyonla zeytin yağı gibi su üstüne çıkanlar kendilerini sorgulamalıdır. tarihini hatırlamamkla birlikte kendi başkanları biz türkiye'nin değil kürt halkının takımıyız dedi mi demedi mi ? bu maçta istiklal marşı ıslıklandı mı ıslıklanmadı mı ? ha bunada çıkında münferit olay oldu diyin bide isterseniz. ayrıca istiklal marşından ziyade sozde pkk marşı stad ta çalındı mı çalındı ? kürt halkı ile pkk lılar arasındaki ince çizgiyi bizler çok iyi biliyoruz allaha çok şükür. orda olay olunca provakatif burda olunca gerçi burda ne olduğu da belli değil kaldı ki bana göre polisin çifte standardından dolayı oluşan sloganlar olmuştur münferit! kalkmış hala diyarbakırspor küme düşerse türkiye küme düşer türkiye kaybedermiş gençler spordan uzak kalırmış. he o zaman gençler dağa çıkmasın topluma kazandırılsın diye gelelim biz orda taşlanalım biraz daha aşırı olsa ölümden dönelim ama diyarbakır spordan uzak kalmasın yok ya ! Saygılar Sevgiler.... Bilal Çetin Bağımsız Bursaspor Taraftarı ....

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..