Luka Vucko'nun Taraftar Sevgisi

Genelde futbolcular bağlı bulundukları klüpte,forma giydikleri sürece röportaj yapılırken vs. taraftarlarını ön plana çıkarır,taraftarının ne kadar büyük olduğu,ne kadar çok olduğu gibi konuları dile getirirler.

Kimisi bunu yürekten yapar,kimisi ise bir gün taraftarı överken,bir başka gün başka bir klübe geçtikten sonra,son bulunduğu klübün taraftarlarından başkasını ağzına almaz,yeri geldiğinde yerden yere bile vuranlar olmuştur mutlaka.

Ama biz bunu yürekten yapan birisini göreceğiz ;

Luka Vucko...

Hırvatistan'ın NK Rijeka takımından transfer edilen Vucko,Eskişehirspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek ''Burada insanlar çok güler yüzlü.Başarılı olacağıma inanıyorum.'' demişti imza attıktan sonra.


Luka Vucko ilk sezonunda şunu yapmıştır,şöyle oynamıştır,böyle oynamıştır gibisinden teknik futbol bilgilerini bilemem ama,Eskişehirspor forması altında çıktığı her maçtan sonra,içerde-dışarda,galip-mağlup farketmeksizin taraftarlara doğru yönelerek alkışlamış ve bazen kötü olduğu düşünülen maçlardan sonra bazı kendini bilmezlerin ıslıklarına bile tek bir tepki vermemiştir.

Şu anda 1 yılı aşkın süre oldu Luka Vucko'nun Eskişehirspor forması altında geçirdiği süre.

Röportaj verdiğine pek fazla tanık olmasak da,o taraftara gerçekten saygı duyduğunu,her maç sonrasında tribünleri alkışlayarak ''YÜREKTEN'' göstermeye devam ediyor.Hatta bazen herkes koşa koşa soyunma odasına giderken,''Tek Başına'',Eskişehirsporlu taraftarları alkışlamaktan bıkmıyor,usanmıyor.

Teşekkürler Luka Vucko...

''Sevginden şüphemiz yok,sevdiğimizden şüphen olmasın...''

(Üstteki fotoğraf 29 Ağustos 2009'da ESES-Antalya maçı sonrasında çekilmiştir.Herkes soyunma odasına yönelmişke,Luka Vucko yine taraftarları selamlıyor...)

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..