Alın,verin,Eskişehirspor'a can verin...

 Klübümüzün amatörce yönetildiği,bu büyük taraftara böyle bir amatör yönetimin yakışmadığı konusunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum.

Bilet hasılatlarının,federasyon gelirlerinin,spor toto gelirlerinin,vs.ekstra gelirlerin nereye gittiği muamma...


Koca Eskişehirspor klübü,bir otobüs için bir sürü tantana çıkartabiliyor,ondan bundan medet umar vaziyete geliyor.Bu durumda olan yine taraftara oluyor...

Yönetimimiz ise,yine işin kolayına kaçarak,bazı kurumların kayıtsız kalmasıyla yine taraftara dönüyor,hesap açtık,otobüs için yardım topluyoruz,toplanan paranın üzerini yönetim kurulu olarak tamamlayarak otobüsü alacağız diyor.

Sormazlar mı adama,madem herşeyi taraftar yapacaksa,sizin o makamda ne işiniz var diye ? Ama taraftar artık akıllandı.Bu çağrıyı tınlamıyor,yönetimin daha önceki durumunu ''Yapmadıklarımız,yapmayacaklarımızın garantisidir'' gibisinden yorumlayarak,acaba bu sefer paralarımız nereye gider diye kampanyaya ilgi göstermiyor.


Aslında Eskişehirspor taraftarı,çok büyük meblalar toplar otobüsü de alır,topçunun evini de kiralar.Öyle ki ;


Taraftarlarımızın oluşturduğu BandoESES,enstrüman alacağız desteğe ihtiyacımız var denildiğinde imece usulü ciddi paralar toplanabiliyor.

KoreoESES,yeni yapılacak şovların finansmanı için ürün çıkartıyoruz diyor,bu ürünler alınabiliyor.


Yönetim ile bu 2 oluşum arasındaki fark ''ŞEFFAFLIK''


BandoESES ve KoreoESES toplanan parayı,yapılan harcamaları kuruşu kuruşuna açıklarken,yönetim bir futbolcuya verdiği parayı,mağaza gelirini açıklamaz.


Neyse gelelim konumuza.


Yönetimin,otobüs için yardım kampanyası ilgi görmedi,samimi bulunmadı,taraftarlar tarafından.Birdenbire ortaya Halil Ünal'dan önce başkanlık görevini yürüten Nebi Hatipoğlu çıktı ''otobüsü ben alıvereyim'' dedi.Buna bazı taraftarlarımız sevinirken,bazıları ise temkinliydi.Bu işin altında bir iş vardır,şu kadar parasını verdi,bu kadar parayı geri aldı zamanında dediler.


Ama bir şekilde bu değirmen dönmeli,zor durumda versin parayı,düzlükteyken alsın sorun değil.Sorun vermediği halde klüp başkanlığı sıfatıyla çevre yapmak,trilyonlarca borçlarına rağmen bu klübün başında durabilenlerdir.


Yönetim herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor,eski başkan ben otobüsü alıvereyim diyor.


Bırakın alsın,bırakın şu anki yönetimin karizması çizilsin...


ALIN,VERiN,ESKiŞEHİRSPOR'a Can verin...




2 yorum:

zafer çorak dedi ki...

Bende alınması taraftarıyım bu otobüsün.Ancak bu otobüs mevzusu bu kadar basit değildir.Nasıl bugün tribünlerdeki kavgalar taraftarın gidişatı hakkında kötü bir durum olduğunu gösteriyorsa bu iş de şehrimimizin dinamosu dediğimiz insanların ne kadar sorunlu ve faydasız olduğunun en büyük göstergesi.Hani eskilerin bir tabiri vardır 'Eskişehirin zenginlerinde iş yok gülüm'.Aynen doğrudur bu.Şu misalla örnek vereyim;Hepimizin övündüğü insan İsmail Arca fatih terimden çok daha fazla milli takım kaptanlığı yapmıştır.Ancak milli takımda ve futbolda işi bitince lobi yapmak yerine farklı işlere girmiş.Fatih terim ise bugün neredeyse bütün avrupanın gözü önünde olan bir insan.Bugün birazcık daha işbilir ve ticari düşünen zenginlerimiz olsa otobüs mevzusu hiçbirimizi bu kadar düşündürmez.Yani bence zenginlerimizde iş yok.. :)

Emre ANGI dedi ki...

scarface_hkna,dediğine paralel olarak,bazı takımlar bizim bu durumumuza bir taraflarıyla güler af edersin.Onlar bu tür işleri yaparken eleme bile yapıyorlardır talipliler arasından!

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..