Bir inat uğruna bıçaklanmak...

Eskişehir'in Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı olan tutumu bellidir.Burada o takımların formasını giyene,atkısını takana hoşgörülü olunmaz,her tehlike ile karşı karşıyasındır bunları yaptığın takdirde.

Beşiktaş-Manchester United maçı öncesi kulaktan kulağa gezen bir dedikodu herkesi tedirgin etti.Eskişehir'in işlek yerlerinde bir kafede şahsa özel pankart asıldığı üzerinde de ''Çarşı'' yazdığı söyleniyordu.

Bazı renkdaşlarımızın bu mekanı uyarmasına karşın pankat asılı kalmaya devam etti.Önceleri takımları simgeleyen bayraklar asılıyordu buna herkes ''Eyvallah...Ekmek parasıdır ellemeyelim'' diyordu.Ama bir taraftar grubunu simgeleyen pankartın açılması ve tatlı dilli uyarıların dikkate alınmaması Eskişehirsporluların sinirini bozdu.

Pankartta ''Beşiktaş'ım Manchester'a koysun-Çarşı'' gibi ifadeler yer alıyordu.Bugün bunu yazana ses çıkarılmazsa yarın kendi memleketimizde,kendi klübümüze de bu tarz pankart yapılıp asılabileceği ihtimaliydi sinirleri bozan.

Bu pankart olayını duymayan kalmadı ve 2 gün sonraki Panathinaikos-Galatasaray,Fenerbahçe-Twente maçlarının olduğu akşam yüzlerce Eskişehirsporlu mekan yakınlarında toplandı.

Sonrasında film koptu... 

Kolu alçıda olan bir abimizin,ALÇILI koluna jop benzeri bir malzemeyle vuran kafe sahibi gerginliği had safaya çıkardı ve arbede oluştu.Bunun sonrasında mekan sahibinin silahını taraftarlarımızın üzerine çekmesi sonucu bıçaklandı...


Şimdi soruyorum değer miydi ?

1- Bu zamana kadar normal bayraklara ses çıkarılmadı,ekmek parasıdır denilip geçildi...
2- Malum pankart asıldığında dahi güzelce gidip uyarıldı...

Tüm bu inadın sonucu maalesef istenmeyen olaylar oldu
''Bir inat uğruna...''  




http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1140822&Date=18.09.2009&b=Indir%20o%20bayraklari%20bicagi
 


(19 Eylül 2009 Cumartesi-Sonhaber Gazetesi) 

 
(19 Eylül 2009 Cumartesi-İki Eylül Gazetesi Ana Sayfa)

 
(19 Eylül 2009 Cumartesi-İki Eylül Gazetesi Ara Sayfa)

 

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..