İşte, 2010-11 Model Formalarımız !

Eskişehirsporumuzun 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar taraftarlarımız arasında merak konusuydu.Geçen sene Puma formaların lig başladıktan sonra gelmesi durumundan sonra yine aynı endişelere kapılan renkdaşlarımız çoğunluktaydı, ben de dahil :)

Ama nihayet yeni sezon Nike ürünlerimiz geldi ve 13 Ağustos Cuma gününden itibaren Esstore'da satışa çıkıyor.Haber o kadar taze ki fiyatlar konusunda pek bilgili değilim.Sadece mavi ve beyaz formaların 55 TL'den diğer formaların ise en pahalısının 85 TL'den satılacağını söyleyebilirim.

Yeni formalarda 2 sezon önceki Nike formalardaki yanlış logo saçmalığı bulunmuyor.Aksine yeni Nike ürünlerdeki logolar 3 boyutlu gözükecek, özel bir şekilde tasarlanmış.

Ayrıca yine en çok merak edilen sorulardan biri de 5. formamızın mavi mi yoksa sarı mı olacağıydı.Bu sorunun cevabı da turkuaz diye tabir edilen mavi tonlu forma oldu.Eşofman takımları ;Nike Sweat shirt ve t-shirtler ;
Not : Fotoğraflar gece 01.30'da Esstore'da çekilmiştir.Buradaki fotoğraflar dışında ürünlerle karşılaşırsanız da şaşırmayın, çünkü bazı ürünlerin fotoğraflarını çekemedim :)

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..