GalataTaray Taraftarına (!)

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve kendi sahamızda 3-1 kaybettiğimiz maç sonrası www.ultraslan.com 'da anlamsız bir yazı yayınlanmıştı.

Saygı duruşundaki sessizliği fırsat bilerek ağıza alınmayacak küfürleri koro halinde söyleyen bir taraftar topluluğunun bu şekilde bir yazı yayınlaması gerçekten trajikomik bir durumdu.

İşte o saçma ve bir o kadar da kendileriyle çelişen açıklama ;

Galatasaray'ımız, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Eskişehirspor'u 1-3 mağlup etti. Takımımızın golleri 4. dakikada Milan Baros, 67. dakikada Volkan Yaman'ın kendi kalesine attığı gol ve 70. dakikada Servet'ten geldi.

Eskişehirspor'un golünü ise 37. dakikada Vucko'dan geldi.

Bu arada, takımını desteklemek yerine 90 dakika boyunca anlamsız bir şekilde Galatasaray'a küfreden Eskişehirspor taraftarlarına da umarız bu skor kapak olmuştur.

Galatasaray'ımız sahada gücünü, taraftarımız da tribünde desteğini en üst seviyede göstermiştir.Böylece, eline 2 tane müzik aleti alıp kendilerini taraftardan sayan bu kişiler, Galatasaray'ın ismiyle ve büyük taraftarıyla asla aşık atamayacağını bir kez daha öğrenmiştir.

Kendilerine nacizane önerimiz, bando takımıyla beraber tribüne değil, daha işlevli gösterilere katılmalarıdır.


ultraslan.com

Elbette kendilerini anlamak gerekiyor.Süper lige çıktığımızdan beri hem sahada hem tribünde üzerlerinde oluşan eziklik duygusunun patlaması bizimle oynadıkları 5. (BEŞİNCİ) maç sonucu galibiyetlerini almalarıyla birlikte meydana geldi.

Ulaştıkları galibiyet sonrası zafer sarhoşu olmuş olmalılar ki böylesine saçma bir metin ortaya çıkarıp yayınlamışlar, çünkü ayık kafayla yazılacak bir yazı olmadığı besbelli.

Bu saçma metine karşı bizden yayınlanan bildiri ;

Büyük (!) Takım Galatasaray'ın Taraftar Forumu Olan ultraslan.com'da Küçük (!) Gördükleri Eskişehirspor Taraftarı İçin Ana Sayfaya Yazı Yazan Ve Yazıda Bu Ülkeye Tribün Kültürünü Getiren Eskişehirspor Taraftarının Tüm Türkiye'nin Hatta Dünyanın Takdir Ettiği 32 Kişilik BANDO'su İçin 2 Müzik Aleti Alıp Çalanlar Tabirini Kullanarak Zaten Bildiğimiz Seviyelerini Bir Kez Daha Kendi Ağızlarıyla Kanıtlamalarını Sporsever Ve Herşeyin İlkini Yapan Bir Camia Olarak Üzülerek Ve Acıyarak Takip Ediyoruz.

Ayrıca Büyük (!) Takımın Büyük (!) Taraftarının Eskişehir Deplasmanına 4-5 Otobüsle Gelmesi Ve Takımlarını Coşkuyla Desteklediklerini Hatta Bazı Forum Sayfalarında Ve Medyada 1000 Kişi Eskişehir'e Geldiklerini İddaa Etmeleri Olayın Başka Bir Komik Ve Acınacak Halidir...

Saygı Duruşunu Bile Yapamayan Ve Bir İnsana Saygı İçin Yapılan Bir Olayda Bile Ağız Dolusu Küfürler Eden Galatasaray Taraftarı Bunu Unutarak Eskişehirspor Taraftarını Küfür Etmekle Suçlamış Ve Kendi Saygısızlıklarını Bu Şekilde Örtbas Etmeye Çalışmışlardır...

Eskişehirspor Taraftarına Müzik Aletlerini Bırakarak Tribünde Daha Görsel Olaylara Girmelerini Tavsiye Eden Cahiller, Bugüne Kadar Hiç Bir Stadda Yapılmayan Sadece Eskişehir Atatürk Stadında Yapılan Koreogrofileri Bile Bilmeyecek Kadar Çevresinden Habersiz Olan İnsan Topluluğu Olarakda Bu Yazılarıyla Bir Kez Daha Tarihe Geçmişlerdir.!!

Gerek Görsel Şov, Gerekse BANDOESES'in Şovlarıyla Kendilerinin Bile İmrenerek Baktığı Eskişehirspor Tribünleri Bu Konuda Eksik Olanlara Her Türlü Bilgi Ve Yetenek Kursu Vermeye Hazırdır. Tek Bir Yanlış Olmadan 13.000 Kişi İle Yapılan Koreogrofileri Yapmaya Ne Galatasaray Tribünlerinin Ne De Başka Tribünlerin Gücü Ve Kapasitesi Yetmez.

Sözü Burada Bitirerek Sizi Galatasaray'ın 7-8 Tane Kartonu Bile Kaldıramadağı Kendi Takımının Bile İsmini Yazamadığı Muhteşem Bir Koreogrofi Fotoğrafıyla Baş Başa Bırakıyoruz.

Galatasaray Taraftarınıda İlk Önce Okuma Yazma Kursu Alarak Ondan Sonra Koreogrofi Yapmaya Davet Ediyoruz...

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..