Staddaki Çalışmalar (14.07.2010)

Takımımız Bolu'da hazırlıklarını sürdürürken stadımızda da hazırlıklar devam ediyor.

En son, çalışmalarla ilgili 31 Mayıs 2010'da çekilen fotoğraflar yayınlamıştım. 1,5 ayda çalışmaların ne aşamaya geldiğini gösteren yeni fotoğraflar çektim.

Hiçbir transfer, hiçbir çalışma renkdaşlarımızın ''Açık Tribünün Üzeri Kapatılsın'' düşüncesinin önüne geçemeyecek olsa da bazı gelişmeleri paylaşayım.

Öncelikle bugün stada girdiğimde ilk dikkatimi çeken, açık tribünde BandoESES için yapılan balkon tarzındaki özel bölüm oldu. Bu bölümde ekip üyeleri hem enstrümanlarıyla rahat hareket şansı yakalayabilecek hem de açık tribündekilere hakimiyetleri daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
En son 1 metre 20 cm kadar kazılan sahada ise son aşamalara gelinmiş, çimler yeşermiş, orta sahanın ortasındaki tümsek büyük ölçüde giderilmiş.
Bunların yanı sıra yedek klübeleri de yer altına alınarak birçok modern staddaki yedek klübelerinin görünüme büründürülmeye çalışılmış.
Son olarak da açık tribündeki kırılan koltukların yerine yeni koltuklar takılmış, Kızılcıklı-Nefer tribününün bulunduğu kısımdakiler ise tamamen yenilenmiş.
Önümüzdeki günlerde yapılacağını öğrendiğim çalışmalar ise, skorboardun yenilenmesi ve saha kenarındaki tartan pistin halılarla kaplanmasıydı.

İnşallah birgün açık tribünün üzerini kapamak için ilk kazmayı vurdular haberini de vermek nasip olur...

Çekilen tüm fotoğraflar için Tıklayınız...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Eline sağlık Emre kardeşim.

-eski_ESES_li

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..