2010-2011 Kombineleri Satışta

Süper ligte 2010-2011 sezonunun başlamasına az kaldı.

Eskişehirsporlu renkdaşlarımız yeni sezondan oldukça umutlu ki olmaması için bir sebep yok gibi.Sezon öncesi yapılan güzel transferler çoğumuzda büyük bir heyecan yaratıyor.

Tello, Batuhan ve Pele transferleri oldukça iyi gibi gözükse de mayalarının tutup tutmayacağını oynanacak maçlarda göreceğiz.

Bu arada 2010-2011 sezonu kombine biletleri bugün satışa çıktı.Açık tribün biletleri 275 TL'den satılmakta olup çeşitli taksit imkanları da sunulmaktadır.
Ayrıca kombine bilet alan taraftarlara özel yapım bir forma ile atkı hediye edilecek.

Kombinelerin satışa çıktığı ilk gün gördüklerime göre, forumlardaki ''Kombine Almıyoruz-Aldırmıyoruz'' şeklindeki tepkilere pek kulak asılmadan kombine biletleri almak için can atıyor insanlar, doğrusu da bu zaten...

Yönetimin hataları olabilir, topçular formanın hakkını vermiyor olabilir, ama bir taraftar nasıl armayı yalnız bırakabilir ?

Takıma moral ziyaretleriyle tanıdığımız Atilla abi de önceden ayırttığı 1 numaralı kombinesini almış bugün. '' Ben takımı bunca yıl yalnız bırakmamışım, bugün de bırakmam!'' diyor, herkesin bir kez daha kombine almama kararını düşünmesi gerektiğini söylüyor.
Ben aracıyım, elçiye zeval olmaz :)

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..