Bırakın Dergimizi, Biliyoruz Derdinizi

Süper Lig'e çıktığımız sene (2008) Ağustos ayında piyasaya çıkan klübümüzün dergisini severek takip ediyoruz.

Eskişehirsporumuzla ilgili 1 ay boyunca gerçekleşen herşeyi bir arada bulabiliyoruz dergimizde.

Taraftar oluşumları, yönetim, teknik kadro ve futbolcularımızla yapılan röportajlar, taraftarlarımız için ayrılan sayfalar, maç analizler, klübümüzün alt-yapısıyla ilgili gelişmeler oldukça güzel şeyler.
Bugün dergimizin 19.sayısının kapak resmi ve içeriklerle ilgili kısa kısa bölümler dergimizin web sitesinde açıklandı.

İlk bakışta klübümüzün değil de iktidar partisinin çıkardığı bir dergi izlenimi veriyor insana.Öyle ki ; kapakta, Fenerbahçeli olması sebebiyle büyük tepkiler gören fakat bu sene asbaşkanlığa terfi eden Gültekin Güvensoy ile devlet bakanı ve başbakan yardımcı Cemil Çiçek yer alıyor.
Haberin içeriğine bakıyoruz, devlet bakanı ve başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti genel başkan yardımcısı Abdülkadir Aksu, Elazığ milletvekili ve AK Parti eski genel başkan yardımcısı Necati Çetinkaya klübümüzün asbaşkanı Gültekin Güvensoy'u ziyaret edip öğle yemeği yemişler. (Vay anasını...)

Peki bizim dergimiz ne dergisi ?

Siyasi parti dergisi mi ?
Birilerinin parayı basıp, kapaktan şekil yaptığı dergi mi ?
Seçim broşürü mü ?
Yoksa az bir ihtimal de olsa bir futbol klübü dergisi mi ?

Anlaşılan, birileri hala dersini almamış geçmişten.Dergimizin 7. sayısında da maliye bakanı Kemal Unakıtan'a 19. sayıdaki kadar olmasa da tahsis edilmişti derginin kapağında bir köşe.Ne tesadüftür ki o sayının çıktığı sıralar yerel seçim rüzgarları esiyordu.Sonuç ne mi olmuştu ? Eskişehir bu tür göz boyamalarına gelmemiş hak edeni hak ettiği yere getirmiş Kemal Unakıtan bakanlıktan olmuştu.

Peki soruyoruz, 1 ay içinde dergiye kapak olacak cinsten bundan daha güzel birşey yok muydu ? Galatasaray maçında yapılan ve TFF tarafından teşekkür edilen ''SURE, WE CAN!'' koreografisi, ''1965 Kan 1965 Can'' kan bağış kampanyası, 2. lig B kategorisinden çıkarken Sarıyer play-off maçında tuttuğu penaltıya bugünlere gelmemizde büyük payı olan ''Sefer Hakan OLGUN'' röportajı... daha da uzar gider bu liste.

Ama niçin bu güzel ve en azından klübümüzle ilgili olan haberler, görseller varken siyasi bir kapak çıkyor ? Cevap basit...

Parayı veren düdüğü çalıyor..!

Akp olmuş, Chp olmuş, Mhp olmuş önemi yok, siyasetin bu dergide yeri yok !

Bundan sonra kapak resminin fiyatını açık açık söyleyin, taraftar olarak parasını toplayıp, bu tür saçmalıklarla karşı karşıya kalmayalım...

(Önemli not : Dergimiz için emek veren dergi çalışanlarına sözümüz yok, biliyoruz ki onlar da emir kulu.Patron ne derse onu yapacaklar tabii ki...)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

keşke haklı olduğun bir konuyu siyaset yapmadan dile getirseydin, sanki taraf değilim gibi cümlede kurmuşsun fakat taraf olduğunu da göstermişsin,

Emre ANGI dedi ki...

Bunu nerden çıkarttınız ?

Adsız dedi ki...

kimin nereyi hakettiğiyle ilgili yorum yapmandan çıkardım

Emre ANGI dedi ki...

Mantıklı :)

Şahsen herhangi bir siyasi görüşüm yoktur.Kim iyiyse çalışıyorsa oyum ona gider ya da kim kötüyse ona oy vermem, ondan öte bir durumum yok, buna emin olabilirsiniz.

Alper ŞENER dedi ki...

zaten senin görüşlerin benim meselem değil Emre, yani ona laf etmeye hakkım yok, ben sadece yazın hakkında ufak bi eleştiri yaptım o kadar ;)

Emre ANGI dedi ki...

Teşekkürler o zaman :)

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..