Yanlıştan Dönüldü(Orhangazi İ.Ö.O.)

Geçtiğimiz hafta Sakarya Gazetesi'nde yer alan, Eskişehir'de bayanlar hentbolda ilköğretim düzeyinde 1. olan Orhangazi İlköğretim Okulu sporcularının Fenerbahçe formalı fotoğrafı taraftarlarımız arasında tepkiyle karşılanmıştı.

Okula gidilerek işin aslı öğrenildi.

Okul yönetiminin, sporcuların maç dışındaki zamanlarda giymek için İl Milli Eğitim'den (Başkanı Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nda) Eskişehirspor forması talep ettiklerini ancak kendilerine bu tür kapsamında hediye forma bulunmadığı söylenilmiş.Bunun üzerine öğretmenlerden birisi (veli de olabilir) takımdakilere Fenerbahçe forması almış.

Okul yönetiminin söylediğine göre 40 yılda 1 giyilen formalar gazetecilerin çektiği fotoğrafa denk gelince böyle bir durum meydana gelmiş.

Taraftarlarımız tarafından, hem bu yanlışlığı düzeltmek hem de şampiyon sporcularımızı ödüllendirmek adına Eskişehirspor forması hediye edildi.

Okulun idarecileri de koyu Eskişehirsporlu olduklarını ve bu konuda bu kadar hassas olunacağını düşünemediklerini, kesinlikle bir art niyet bulunmadığını dile getirerek, durumun bu şekilde taraftarlar tarafından çözülmesi karşısındaki memnuniyetlerini dile getirdiler.

Adana'da oynanacak finallerde maç dışı zamanlarda Eskişehirspor formalarıyla dolaşacaklarını belirttiler.

O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZ! kampanyasında toplanan paralarla gerçekleştirilen bu organizasyonda katkısı bulunan tüm renkdaşlarımıza teşekkürler.

ÖNCE ;

SONRA ;

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..