Görmediğin Stadı, RTE ve GS'lılar

Bugün Türkiye'nin en yeni ve en büyük stadlarından birinin açılışı yapıldı.Her renkten insanın ''Keşke bizim de şöyle bir stadımız olsaydı...'' diyeceği cinsten bir stad.Ama tüm bunlar stad açılmadan önce yapılan haddinden fazla reklamlarla, ''Görmediğin oğlu olmuş'' misali hareketlerin az da olsa soğukluk yarattığı gerçeğini de değiştirmez.

Kayseri de stad yaptı bu kadar reklamı olmadı, eminim ki herhangi bir Anadolu takımı daha iyisini yapsa yine bu kadar abartılmazdı.

Neyse yine bir özlü söz olan ''Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar..'' diyerek hayırlı olsun diyorum Galatasaraylılara..

Stadın açılış gösterileri, Ajax maçı falan izlemedim bile ama bugün başbakanı ve siyasi yalakaları ıslıklayan Galatasaraylıları tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Stadın yapımında büyük payı (artık nasıl oluyorsa, bu paydan herkes ister!) olduğu söylenen başbakana 52 bin kişilik siyasi propaganda şansı vermeyen, ''Adam bize stad yaptı, istediği gibi at koştursun bugün'' şeklinde düşünmeden hareket eden ve orayı SİYASET MEYDANI'na çevirmeyen tüm TT Arena sakinlerine selamlar..
(Fotoğraf Stad açılışından)

Kimse bana başbakanın oraya propaganda yapmak için gitmediğini söylemesin, 52 bin küsür oy var orada..

Televizyonlarda federasyon başkanından klüpler birliği üyelerine kadar birçok kişi konuşuyor, ama önemli olan ''İşi düşer, işim düşer'' demeden düşüncelerini gösterebilmektir.

Bir de ağızlarını yaya yaya bunları yapanlar organize bir ekip demezler mi ?

Gidin seneye seçimlere katılın, siyasetçi olun, düşün yakasından sporun!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

nankörlük ve körlük aynı anda olurmu..olur bilader olur..senin stadın 3 ncü ligi kldırır anca..belediye bşk nın bugüne kadar naptı..hiç..bursaya bakta gör..18 ay sonra 45bin kişilik stadları olacak adamların..bşk kim akparti..uyan ve gör..kör olma

Emre ANGI dedi ki...

Bu mantıkla giderseniz fidyeciyle birşeyi kaçırılan adam konumuna düşersiniz. Oyları at stadını al! bu mudur doğru olan ?

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..