SEZER BİZİM, Sezar BİZANS'ın !

29 yıldır, bilmem kaç bin küsür gündür yenemediğimiz, adeta bize ters gelen bir takımı bugün yenmeyi başardık ve insanların az da olsa yüzü güldü.Maçın yorumunu spor yazarlarına bırakmakla birlikte bu maçta tek birşeye dikkat çekmek istiyorum.

Sezer ÖZTÜRK..

Flaş transferlerden biri olarak Eskişehirspor'a transfer edilen Sezer'in kalitesini bilen biliyordu.Geldiği günden beri ne aşırı derecede sevildi, ne de aşırı derecede tepki gördü.O da takımı sırtlayamadı, çok çok ön plana çıkamadı diyebiliriz.

Ama takım içersindeki bazı şeyler olduğu yönündeki dedikodular vardı ve bu dedikodularda Sezer hem suçsuz hem güçsüz konumdaydı.

Bunun üstüne son oynanan Fenerbahçe deplasmanında gördüğü kırmızı kart ve sonrasındaki Fenerbahçe klübü ile arasında geçen diyaloglar sonrası kimseden destek göremeyince ister istemez üzülmüştür diye tahmin ediyorum.Kendimi onun yerine koyduğumda ''Yönetim destek çıkmıyor, takım arkadaşlarımın bazıları sorun çıkarıyor, taraftar da destek olmazsa burada durmamın anlamı yok'' diyorum.

Kimse Sezer'e sahip çıkmadığı için İstanbul basınının bizans oyunları başladı.Sezer Öztürk'ün ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde yoğunlaştırdılar haberlerini.Hadi bu gazetelere güvenimiz itimatımız yok ama birkaç gün önce de yardımcı antrenörlerimizden birisinin radyosporla yaptığı iddaa edilen röportajda ''Sezer'in yolu açık olsun'' söylemlerinin geçmesi Sezer'in avuçlarımızdan kayıp gideceğine işaretti.

2 hafta önceki Manisaspor maçı öncesi, Fenerbahçe maçında cezası biten Sezer'e ''Arkandayız!'' mesajını vermek için bir pankart hazırlandı ancak bazı aksiliklerden ötürü açılamadı.

Pankartta ''akıllı ol lugano, sEZER'iz seni!'' yazıyordu.
Daha sonra bizans oyunlarının döndüğü farkedilince Beşiktaş maçında açılmak üzere ''SEZER BİZİM, Sezar BİZANS'ın !'' pankartı yapıldı Eskişehirspor Taraftarlar Birliği tarafından.

Beşiktaş maçı öncesinde Sezer Öztürk kapalı tribüne çağırılırken açıldı pankart, geç de olsa ''ARKANDAYIZ!', ''Herşeyin farkındayız'' mesajı verildi.
Yine kendimi Sezer'in yerine koyuyorum ''Taraftar herşeyin farkında ve beni destekliyor, gitmemi istemiyor, onlara layık olmak için elimden geleni yapmalıyım.'' derim ki Sezer de öyle yaptı.

Çıktı, aslanlar gibi topunu oynadı ve golünü de attı.Golden sonra ne yaptı ?

Diğer kalenin olduğu yerde o pankartı açan trinüne koştu ve maç öncesi kendisine verilen desteğe böyle teşekkür etti.

Maç bittiğinde de yüzü gülüyordu, Allah bozmasın.
Bu taraftar, hak edene hak ettiği değeri verir, hak etmeyene yeri geldiğinde yol verir.

Sezer Öztürk bu akşam attığı golle Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki tüm yolları kapatmıştır umarım, önümüzdeki yıllarda zirveye oynamamıza kuşkusuz büyük katkısı olacaktır.

Futbolcularla fotoğraf çektirmeyi, onlara her platformda avukatlık yapmayı vs. sevmem ''Futbolcular parlar söner-gelir geçer'' diyerek ama bir tek Sezer Öztürk'le fotoğraf çektirmişim bir tek onu bu kadar sevmişimdir.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..