Eskişehirspor 48. Genel Kurulu

Eskişehirspor 48.Genel Kurulu Özgüven Tesisleri'nde gerçekleşti.Tek aday olarak girdiği kongrede Halil Ünal 3 yıl daha klüp başkanlığına seçildi.

Başlama saati 13.00 olarak belirtilen kongre yaklaşık bir saat kadar gecikmeli olarak başladı.

Halil Ünal klübün tarihinden girdi, Ankara Cebeci'de 70.000 kişiyle (Yanlış duymadınız YETMİŞ BİN) play-off'larda başarılı olmamızdan devam etti ve 33.500 kişilik yeni stadın 2-3 sene içersinde yapılmış olacağından çıktı.Yani pek fazla değişik birşey yoktu başkanımızın konuşmalarında.

Değişik olan günün en bomba hareketi ise, genel kurul ile ilgili bilgilerin yer aldığı (Tüzük olsa gerek) bir kağıt geldi elimize.Dedik ki heralde Fenerbahçe SK kongresindeyiz...

Öyle ki kağıtta bir bir maddeler yer alıyordu ve başında ''Fenerbahçe Spor Klübü'' yazıyor orjinal olarak.Ama neyse ki bu durumu üstün bir zeka ürünü olan ''Tükenmez kalemle üstünü çiz, Eskişehirspor yaz'' metoduyla çözümlemeye çalışmış ama onu da yapamamış ESKİŞEHİRSOPOR yazmışlar.
Divan Kurulu'ndan kongreyi yöneten insan ise tam bir felaketti.Ne konuştuğunu anlayabildik, ne oylamayı yönetişini ne de yersiz çıkışlarını...

Kabul edenler, etmeyenlerkabul edilmiştir şeklinde saçma salak baştan savma bir yönetimdi, sınıf seçimleri bile daha heyecanlıdır bunun yanında.

Son olarak eski başkan Nebi Hatipoğlu söz aldı ve mevcut yönetimi sportif konudaki başarısından ötürü tebrik ederken, eksik gördüğü konularda eleştirdi.

Adeta taraftar gibi yaptığı konuşmaya salonun %10-15'i alkışlarıyla destek verirken ''Naylon üyeler'' ise destek verenlere baktı tip tip...

İşte Nebi Hatipoğlu'nun konuşmasından bir kesit ;


Yeni yönetimde Ayşe Fert Dökmeci, Şaban Ali Ocakçı ve Rıza Zeydan yer almazken, Tatar Mustafa olarak bilinen Mustafa Akgören abimizin yönetime girişi olumlu olan nadir şeylerdendi.

Haa bu arada Yavuz Bingöl de yönetim kuruluna alınmış, ilerde Ajdar yönetime girerse şaşırmayın!

Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyor, vaatlerinin lafta kalmamasını temenni ediyoruz.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..