O köy bizim köyümüz,buna da yetti gücümüz.

Fenerbahçelilerin Mahmudiye ilköğretim Okulu’na giderek,yardım adı altında yaptıkları ‘’Reklam’’ aktivitesine karşı tepkiler verildi.Ancak tepkilerin çoğu gidelim basalım,kırıp dökelim,dağıtılanları geri toplayalım şeklinde yazılıp çizilen söylemlerdi.

Eğer böyle bir şey yapılmış olsaydı Fenerbahçe’nin yaptığından bir farkımız kalmayacağı gibi daha çok antipati toplayacak ve ESKİŞEHİRSPOR adını lekelemekten başka bir şey yapmış olmayacaktık.

Yapmamız gereken o okula gidip öğrencilere Eskişehirspor sevgisini aşılamaktı ve www.eskisehirspor.com ‘da organizasyona ‘’O köy bizim köyümüz’’ diyerek adım attık.

Eskişehir dışında,Hakkari Dağlıca’dan Avrupa’nın çeşitli yerlerine kadar katılımın gösterildiği organizasyon kapsamında 1.844,26 TL toplandı.Ayrıca deplasmanda 5-0 kazandığımız Altay maçında 2 gol atan futbolcumuz Koray’ın forması www.eskisehirspor.com da açık artırma yoluyla 1.000 TL’ye Faruk Işık isimli bir renkdaşımız tarafından alındı.Böylece toplamda 2.844,26 TL’ye ulaştık.

Aldığımız formalarda ETİ reklamının olup olmaması konusunda tereddüt ettik.Bunun sebebi ETİ’den para alıp yaptırmışlar düşüncelerinin ortaya atılabileceğiydi.Ancak klübümüze verdiği desteklerle formalarda yer almayı hak ettiklerini ve formamızın önünde bulunan ETİ reklamıyla güzel olduğunu düşünerek bu şekilde temin ettik.

Mahmudiye İlköğretim Okulu’nda 318 öğrenciye, yine aynı ilçede bulunan Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki ilk ve ikinci kademede başarılı olan 40 öğrenciye taraftarların kendi imkanlarıyla aldığı Eskişehirspor formalarını hediye ettik.Ayrıca Eskişehirspor Dergisi ve Esstore’un katkılarıyla tüm öğrencilere Eskişehirspor Dergilerini hediye ettik.

Gerçekten herkesin görmesi gereken bir ortam vardı okullarda.Okulun bahçesine girerken daha ESESES KİKİKİ ESKİ ESKİ ES diye inliyordu ortalık.

Forma ve dergilerini alan çocuklar okullarına gelen ES-ESli ağabeylerine dergilerini,defterlerini imzalattılar.

Okul müdürü, forumdaki yazıları okuyunca okula gelecek taraftarların sağduyulu ve ılımlı olacağını tahmin etmemiş ve memnuniyetini dile getirdi.

Başlangıçta toplanacak para miktarının fazla olması ‘’Sabancı’nın torunu değiliz’’ gibi düşüncelere yol açmış olsa da damlaya damlaya göl olacağını bir kez daha ispatlamış olduk.

Basından SADECE Anadolu Gazetesi’nden Osman CEMOĞLU ve Ersen UZUNTUNA ağabeylerimiz ile şehrimizin ülkeye mal olmuş sanatçısı Mithat Körler de vardı.Eskişehirsporluluk bilinciyle yanımızda yer oldukları için kendilerine ve organizasyonun başından sonuna kadar maddi-manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Başlatılan bu güzel kampanyanın Eskişehirspor yönetimi,iş adamları ve firmaların desteğiyle devamının gelmesi dileğiyle…

O Köy Bizim Köyümüz…

Organizasyondan görüntüler ;



Videoyu İndirmek İçin Tıkla

Mahmudiye Atatürk İÖO'nun 6-7-8'ler arasındaki en başarılı sınıfının panosu ;

Dağıtım yapılırken ;

Dağıtım sonrası ;


Tüm fotoğraflara ulaşmak için BURAYA tıklayınız.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

emre videonun indirme linki calısmıyor ilgilenebilirmisin arsivimiz için güzel olurdu bu video

Emre ANGI dedi ki...

Hata düzeltilmiştir,uyarınız için teşekkürler.

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..