Açık Tribün Projesi Açıklandı


Yıllardır yağmur,çamur,kar,kış,güneş gibi olumsuz etkenlere rağmen bulunduğumuz açık tribün Sergen Yalçın imza töreninden beri kapatılacak ve adeta yılan hikayesine dönmüş durumda.

Son olarak Ümit Karan'ın imza töreninde taraftarların ''Yönetim Açığın Üstünü Kapat'' tezahüratlarının ardından,bööööyük başkanımız o gün orada bulanan Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen'e atmıştı topu.

Proje elimde hazır demişti bööööyük başkan.Ama buna anca Kadir İNANIR :) Bir proje hazırlanacak kadar süre geçti ve bugün (4 Ağustos 2009) yaptıkları bir basın toplantısıyla projeyi gösterdiler.

Projelerde sadece taraftarlarımız yukarı baktığında havayı göremesinler üstümüz kapalı desinler dercesine çağdışı,saçma sapan ve eksik yapmışlar.

Projede ayrıntıları göz önünde bulundurmamışlar.Herhangi bir Anadolu klübüne bu şekilde bir proje götürsen uyabilir ama bizim gibi,tribünlerde görsel anlamda da yenilikleri uygulayan bir taraftara bu proje çok terstir.

Günümüzde tribünün üzerini kapatıyorsan ortada görüş açısını engellemeyeceksin kocaman direklerle.

Açık tribünün üzerini kapatıyoruz diyorsan sadece üst kısmı değil,alt kısmında üzerinin kapanmasını sağlayacaksın ki birşeye benzesin.

Pancara ambar yapmakla,taraftara tribün yapmayı birbiriyle karıştırmış sanırım.

Ayrıca tasarımı yapanı da tebrik ediyoruz.Sözde projenin çatısındaki profesör kısaltmasını bile yanlış yazmış.

Taraftarlarımızın büyük bir kısmı projeyi beğenmedi,neyse bekleyip gelişmeleri göreceğiz,siz de ona kadar bööööyük başkanımızın projelerini görün ;



0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..