Eskişehirsporlu olmak, kalp krizine yakın olmak..

"Deli aşkının sonu var mıdır?
Diye sormadan severim seni
Acı dinmeden, gece bitmeden
Yola düşmeden bulurum seni..."

Yıl 1997 ; o güne kadar "ALLAH ALLAH !!!" nidalarıyla gidip "Allah Allah?.." sesleriyle döndüğümüz Eurovision'da ülkemizi temsil eden şarkıdan ufak bir bölümle başlayasım geldi...Şarkının söz yazarı adeta bizi hayal etmiş yazarken o yıllardan,peki biz ufak bir değişiklik yapsak nasıl olur ?

"Deli aşkının sonu var mıdır?
Diye sormadan severim seni
Maç bitmeden, gol gelmeden
Yollara düşer bulurum seni..."

Önce büyük bir gol sevinci sonra bir tane daha 5 tane atarız düşünceleriyle biten birinci devre; maçın sonralarına doğru arka arkaya soğuk duş etkisi yapan goller ; kısaca Ankaragücü maçı... Tamam tamam biliyorum önemli bir noktam eksik henüz bitmedi sonu olmayan film nerde görülmüş ki..."Bittiyse gidelim" diye düşündüğümüz anlarda belki bazılarımızın göremediği bir gol geldi son saniyelerde. "Düşman"a karşı daha da can yakan büyük bir zafer kazanmıştık.(27.11.2011)Bu sefer Ankaragücünün "kardeşini" ziyaret etme günü gelmişti. 20 otobüs aşık adam Bursaya gitti "Eskişehirspor" dedikleri sevgililerinin peşinden...Aşk sevgi ister,emek ister ama en çok da sabır istermiş bunu anladık "bitti" denen yerden başlarken. Bu sefer 88 dakika bekletti o gol gülümsetmek için.Geç gelirsin eh biraz da güç gelirsin ama geldin mi de ilaç gibisin, tellere tırmandırırsın biliriz.(4.12.2011)"İki haftadır son dakikalarda kazanan ESES..." başlıkları atılıyordu gazetelerde kimse 3.sünün geleceğini bilmezken...Konuk bu sefer MP Antalyaspordu...İlerleyen dakikalar statta olan bizleri totem yapıp gol izlemeye mecbur bırakıyordu...Sizleri bilemem ama yer değiştirip şimdi gol geliyor dediğim dakikada gelen golü üzerime aldığımı söyleyebilirim :) (07.12.2011)Maçların özeti ya da ortak noktasıydı son dakikada gelen gol...1 golün sadece 3 puan olmadığını öğrenmiş belki de hatırlamış olduk. Eskişehirsporlu olmak 80li dakikalara gelince maç bitti demek değil asıl o dakikalardan sonra maça asılmak boğazın patlarcasına bağırmak demek.Eskişehirsporlu olmak sahada 11 adamla "1" olmak demek. Eskişehirsporlu olmak "onunla doğup, onsuz ölememek"tir.Eskişehirsporlu olmak demek bir oyuncusu gitmesin diye onu ikna edebilmektir.Eskişehirsporlu olmak beraber ıslanmaktır yağan yağmurda.Her gün "Bugün günlerden Eskişehirspor" demektir aynı zamanda...Eskişehirsporlu olmak milyonlarca cümleyle anlatılabilecek kadar çok şey demektir.

06-16 ikilemini başarıyla geçtik sıra 07-27de. Bizim teknik ekipten ve futbolcularımızdan bir isteğimiz var; kalbimizi korumaları... 4.haftada da bir son saniye sevincini kaldıramayabilenler olabilir çünkü :)

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..