Bir Garip Yolcuyuz..

On kişiyle on numara mücadele eden takımımız Saraçoğlundan eli boş dönünce Ankaragücü'yle oynanacak maçın hesapları dört bir yandan başlamıştı.Gelişmeleri hafta boyu takip ederken ilk olarak Ankaragücü'nde sakatlık problemi ardından da bilet fiyatlarının 10 Lira olarak açıklanması maçı bizim adımıza daha cazip bir hale getirmişti aslında.Gerek son 2 yıldır iki kulüp arasında yaşananlar,gerek 15 senedir ligte bize yenilmemeleri maçın önemini daha da arttırıyordu.



Maçın genelinde de (ikinci yarıyı bir kenara koyalım) üstün olan bir EsEs vardı sahada. Kamara'nın 2 golüyle ve taraftarın özlenen performansıyla devreye 2-0'la girildi. Tam 3 olur 5 olur hesapları yapılırken ikinci yarı Ziya Doğan'ın oyunu okuması ve yaptığı değişiklikler başımıza büyük dertler açtı. Taraftarların ortak şikayeti,Skibbe'nin hamle yapmakta geç kalmasıydı ve yine aynı problem yüzünden zafer şarkıları yerini son 15 dakikada dualara bıraktı.Serdar-Erkan ve Mehmet-Batu değişiklikleri ofansif anlamda başarılı olunca nefes nefese geçen maçı 3-2 kazandık.


Maçın Artıları-Eksileri;
Artıları:
+Taraftar:Büyük ihtimalle sezonun en kalabalık iç saha maçını oynadık. Neferiyle,Aşk-ı Şehiriyle,Ütülü Tayfasıyla eski günlere dönüş sinyalleri verdik.Belki de sesimiz yeri geldiğinde Ankara'ya kadar ulaştı. :)






+Dede:Formayı ilk giydiğinden beri ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtladı.Bu maçta da gerek defansa güven verişi,gerek Kamara'ya yaptığı asistle maçın en iyi isimlerindendi.




+Yunus Yıldırım:Oyunu iyi okudu ve maçın hakimiyetini bir an olsun elinden bırakmadı.



Eksileri:

-Skibbe:Sezon başından beri süregelen Mehmet Yıldız ısrarı yüzünden gollerimizin %80'lik kısmı diğer mevkiilerdeki oyuncularımızdan geliyor.Bir nevi gol umudumuz Alper'in Veysel'in elinde. Ayrıca her ne kadar Pele formsuz olsa da top tekniği çok zayıf olan Bülent'in yerine oynaması gerektiğini düşünüyorum.

-Koray Arslan:Nadarevic'in cezası nedeniyle forma şansı buldu. Yediğimiz 2 golde de kanadını kapatamadı.Eski Koray'ı mumla aratıyor.

-Halil Ünal:Maçtan önce hafta içinde ETB temsilcileriyle yaptığı konuşmalarda futbolcularla mali bir sorun yaşanmadığını söylese de maçtan sonra konuşan Skibbe futbolcuların ücretlerini alamadığını;böyle devam ettiği sürece takımın kaosa sürükleneceğini ima etti. 4 senedir yalanlarına doyamadığımız başkan yineb bizleri ters köşeye yatırdı.Umarız hafta sonu Bursa'dan da bir ters köşe yemeyiz karışık bir takımla...

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..