Bu da mı Eskişehir'den ?

Galatasaray'ın kendi takımlarına yaklaşma ve uzaklaşma maçlarından olan Fenerbahçe maçını Eskişehir'in bilinen mekanlarından Artvinliler Lokali'nde dikkatle izleyen Eskişehirsporlu taraftarlar, maçta değişen dengelerin ve Galatasaray ile aranın iyice açılması sonucu kafayı buldu..

İçtikleri bilimum alkol maddeleriyle zaten kendinden geçen taraftarlar ellerindeki cam şişeleri tüm güçleriyle İstanbul'a doğru fırlattı..

Birçoğunun attığı şişeler şehir sınırlarında kalırken, bazı şişeler ise Kocaeli ve Sakarya'ya ancak ulaşabildi..

İçlerinden bir tanesi o kadar sağlam fırlatmış ki, Yeni Rakı şişesi yapısının da kıvrak olması ile diğer şişelerden bir adım da önde olduğunu kanıtlamış ve Türk Telekom Arena'ya, derbinin ortasına düşmüş..
Yakın zamanda ultrA bir site veya bilimum haber sağlayan yayın organlarından ''Artvinliler Lokali'ne bunlar nasıl sokulur ? Hadi soktun diyelim, adam şişeyi İstanbul'a gönderiyor niçin engellenemiyor ? Tabii bunu tüm Eskişehirli Yeni Rakıseverlere mal etmiyor onları tenzih ediyoruz..'' şeklinde haber görürseniz şaşırmayın..

''Bu ne yahu makara mı yapıyon ?'' diyenler olabilir.Konuya hakim olamayanlar varsa şöyle özet geçeyim ; Ligin 20. haftasında Eskişehirspor Galatasaray deplasmanında, 2500 civarı Eskişehirsporlu da tribünlerde.2 takım tribünleri arasındaki atışmalar devre arasında şiddetini arttırıyor ve her iki taraf birbirlerine yabancı maddeler atıyordu.

Bunun sonucunda 11 yaşındaki bir Galatasaray taraftarı başına isabet eden bir cam şişeyle yaralanıyordu.Her ne kadar o şişenin deplasman tribününe sokulabilir birşey olduğunu lanse etmeye çalışsalar da daha sonra o şişenin herhangi bir şişe olmadığı ve localarda maçı takip edenlere servis edilen alkol ürünü şişelerinden olduğu dile geldi..

Ama olur mu ? Galatasaraylı kendi renkdaşını yaralar mı ? Eeeee ne yapalım ? Eskişehirspor tribünlerinden atıldığını millete yutturalım..

Yutturdular da..

Biz yaşanan gerilimde payımız olduğunu düşünerek o yanlış hareketi biz de yapmış olabiliriz desek de öyle bir maddeyi o tribüne onca aramadan sonra sokamayacağımızı da bilecek kadar aklımız yerindeydi.

Taraftarların karşılıklı açıklamaları vs. derken kapandı gitti konu.

Tam ''Kimse bize sahip çıkmadı, çamur attılar kendimizi aklayamadık!'' diyorduk ki GS-FB derbisindeki bu görüntü bizleri bir nebze olsun rahatlattı..

Şimdi söyleyin, Eskişehir'den mi geldi o şişe ?

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..