7'rtmiyoruz.

Pek umutlu olmadığım Trabzon deplasmanından 1 puan alarak döndü takımımız. Alınacak puan veya puanlara elbette sevinecektim ancak yenileceksek de öyle 1-0, 2-0 yenilip aynı hamam aynı tas devam etmektense, 4-5 tane yiyerek bazı kişilerin şapkasını önüne koyarak düşünmesi ve ilerde çıkacak sorunların önüne geçilmesi sağlanır diye düşünüyor, böyle istiyordum.

Kolay değil Trabzonspor bu ligin en iyi takımlarından ki ligde bulunduğu konum da ortada.Böyle bir deplasmandan alınan 1 puan oldukça olumlu.Süper lige son çıktığımızdan beri ilk defa Avni Aker'den puanla dönüyoruz.

Takımın oyunu, kim iyi kim kötü pek girmeyeceğim.

Aralık 2008'de Avni Aker'de kaybettiğimiz maç sonrası Trabzonspor başkanı Sadri Şener ''Eskişehirspor üzülmesin, Trabzonspor'un rakibi değiller.'' gibisinden bir laf etmişti.

Bunu söylediğinde Trabzonspor Sivasspor'un ardından 2., Eskişehirspor ise 10. sıralardaydı.

Trabzonspor dün 6 maçlık galibiyet serisi yakaladığı bir dönemde lider çıkmıştı maça Eskişehirspor ise 14. sırada.Sadri Şener'in mantığına bakarsak şartlar 2 sene öncekinden daha kötüydü bizim açımızdan ve onların rakibi olmadığımızı daha çok gösteriyordu.

Ama neymiş ; O sahaya çıkıyor, rakip takımı yenmek ya da puan almak için uğraş gösteriyorsan o takım senin ''RAKİP''inmiş..

Gelelim başlıkta da belirttiğim ''7'rtmiyoruz'' kısmına.


Geçen sezon Galatasaray lige harika bir başlangıç yapmış 6 maçın 6sını da kazanmıştı.Yedinci maçı ise Eskişehirspor'la Ali Sami Yen'de oynayacaktı.O gün de çoğu kişinin maçtan umudu yoktu ancak o zaman da zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmasını bilmiş, 6 maçlık serilerini bozmuştuk.

Dün de Trabzonspor'a seriyi 7'rtmedik.

Öte yandan bir 7'rtmeme daha var;

Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor da ilk 3 sırayı, 3 istanbul takımına 7'rtmiyor, bu da takımımızın sıralamada kötü olmasına rağmen en azından benim için bir mutluluk sebebidir.

Trabzonspor,Bursaspor ve Kayserispor'a şampiyonluk yolunda bizle oynamadıkları tüm maçlarda başarılar diliyorum.

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..