Dağdakiyle,Tribündekini Karıştırmayalım...

Ligin ilk yarısını,sahamızda oynayacağımız Diyarbakırspor maçıyla kapatacağız.

Ülkemizdeki yaşanan gelişmeler bu maçı gölgede bırakmamalıdır.

Öyle arkadaşlarımızı,kardeşlerimizi görüyoruz ki,yarın rakibimiz olacak takım sanki yunan takımı.

Diyarbakır bu ülkenin parçasıdır
,sapla samanı karıştırmamak gerekiyor.Dağdaki teröristle,staddaki taraftarı bir tutanlar,bu ülkenin bölünmesini isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten başka birşey yapmış olmazlar.
Bunları dedikten sonra bana diyorlar ki,İnönü Stadı'ndaki play-off maçında ülkemiz için attığımız sloganları ıslıkladılar diye...

Ben de diyorum ki ; Siz hiç haber izlemiyor musunuz ? İstanbul'da sıksık provakatörlerin yasa dışı gösterileri oluyor,molotof yakıyor,polisi taşlıyorlar,sayıları da 3-5 olmadığı aşikar.
Adamlar öylesine planlı yürütüyorlar ki bazı şeyleri,Diyarbakırspor o şehirde maç oynuyor,oraya parmak atmasa olur mu ? OLMAZ...

Gelip de gerçek Diyarbakırspor taraftarlarının arasına karışma olasılıklarının çok yüksek olduğunu herkesin göz önünde bulundurması gerekir.

Eskişehir'e de geldiler daha önce ve hiçbir şekilde onların tribününden bizlere veya vatanımıza karşı olumsuz bir hareketlerini görmedik,çünkü burası İstanbul değil...(Yanlış anlaşılma olmasın,provakatörlerin yuva yapmış olduğu bir şehir olmadığımızdan ötürü...)

Diyarbakırsporlu taraftarların da yarın bizim atacağımız ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' tezahüratını onlar geldik de yapıyoruz gibisinden düşünmemeleri lazım,ancak tek dezavantajımız Diyarbakırspor'la ülkemizin böyle kritik dönemlerinde karşı karşıya gelmemizdir.

Herşeye rağmen Eskişehirspor taraftarlarının bu tür oyunlara gelmeyeceğini biliyorum ancak içimden geçenleri dökmez istedim bu sayfaya...

Yazımı M.Kemal ATATÜRK'ün Eskişehir ile ilgili bir sözüyle noktalıyorum ;

'ESKİŞEHİR halkı seçkin özelliklerle bezenmiş bir halktır'

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..