Eskişehir'deki İlginç Reklam Panoları

Media Markt tarafından hazırlanan ve şehrimizin hemen hemen her noktasında karşılaştığımız ilginç reklamlar geçen hafta oldukça yankı uyandırmıştı.

Bu konuda ilk kez böylesine tepkiyle karşı karşıya kalmıyorlar.Daha önceden Türkiye'deki ilk mağazalarını açacaklarındaki reklam sloganları ''25 Eylül’den itibaren tıpkı Natashalar gibi en çekici aletleri aynı çatı altında bulacaksınız" idi.

İlimizdeki şubenin açılışında da ''Eskişehir çok pahalı,Eskişehir'de hiç seçenek yok!'' şeklindeki sloganını kullanan Media Markt'a, bu iddiasını kanıtlayamadığı ve bu reklam yapma biçiminin mevzuata uygun olmadığı gerekçesiyle 5.919.- YTL idari para ve anılan reklamları durdurma cezaları verilmişti.

Gelelim günümüze....

Birçok kişi bu reklam panolarını yaratıcı bularak beğenirken,bazıları ise haksız rekabet olarak nitelendirmiş,Eskişehir Ticaret Odası da bu reklamların kaldırılması için Büyükşehir Belediyesi'ne şikayette bulunmuştu.


Daha sonra 4-5 gün asılı kalan afişler indirildi derken ertesi gün daha farklı bir tasarımla aynı reklamlar panolardaki yerlerini aldı.


felsefesis.blogspot.com olarak bu panoları kendimizce uyarlayarak sizlerin beğenisine sunuyoruz :)




0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..