Yeni Sezon,Yeni Umutlar (!)

          Yaklaşık 2.5 aylık özlem son buluyor yarın.Geçen sezonun aksine tantanadan uzak,yeni hedeflerle giriyor yeni sezona çoğu takım..Biz mi? Bizim yine hedeflerden başka düşünecek o kadar çok şeyimiz var ki..

         

         Sıradan umut dolu bir başlangıç,Marsilya maçına kadar her şey normal.. Takım içindeki huzursuzluk,soğuk hava ilk kez Batuhan'ın restiyle açıklığa kavuşuyor..İlk baş Batuhan takımdan ayrılıyor,ardından da bir yığın soru işareti bırakıyor geride.Bir de bunlara Marsilya deplasmanındaki isteksiz oyun eklenince başkanla Ersun Hoca arasında ipler geriliyor.Maçtan sonra hoca takımla dönmüyor,oyuncu izlemek için (!) Avrupa'da kalıyor.Yetmiyor Sportif Direktörümüz (!) Zafer Tüzün elinde bilmemkaç bin euro'luk araba kira ücretiyle geliyor başkanın yanına..Bunca huzursuzluk içinde Burhan Eşer'in takımdan gitmek istediği söylentileri çıkıyor basında.Kısacası tam bir yılan hikayesi almış başını gidiyor Eskişehirspor'da..



         Burada suçlu aramıyoruz fakat kaprisi,derdi bitmek bilmeyen Ersun Hoca'yla,takımdan sorumsuz sorumlumuz Zafer Tüzün'le bu noktaya kadar gelmek ne kadar doğrudur onu sorguluyoruz..Böyle bir ortamda lisanssız antrenörleri tarafından saçına sakalına karışılan futbolcuların sezon öncesi ruh halini merak ediyoruz..Umuyorum Akhisar karşısında sahada işini özveriyle yapan futbolcularımızı buluruz..Yeri geldi hocasını yollamak için maç veren oyuncular izledik bu takımda.Aynı senaryo ikinciye sökmez,sökemez..Ve umuyoruz takımdaki kaos ortamı yol yakınken biter,takım koyacağı hedefe doğruca ilerler..



        Takımdan yeni sezon adına bahsetmek gerekirse Ersun Hoca'nın uzama ve gençleşme politikası adına alınan 1.97'lik Nuhiu,1.92'lik Servet,1.96'lık Boffin dışında Malecki,Mehmet Güven,,Ufuk,Serol ve Erkut takımın yeni isimleri oldu.Bunun yanında Bank Asya'dan beri takımda bulunan Buldozer Serdar ve Koray'ın yanında Bülent Ertuğrul,Ivesa ve Volkan Yaman da giden isimlerdi.

      30 kişiye inen kadromuzda ise 11 yabancı,19 Türk oyuncu yer aldı..

       Bu değişikliklerle takımın kadro değeri 34.975.000 € olurken yaş ortalamamız da 24'e düştü..



Rakip Akhisar : Süper Lig'in yeni,sempatik Ege takımı ise kendi seviyesinde mütevazi kadrosuyla başlıyor yeni sezona.En dikkat çekici transferleri ise Premier Lig tecrübesi olan stoper Sonko,Bruno Mezenga ve Bikoko olan Akhisar'ın kadro değeri ise 9.700.000 €

0 yorum:

Anadolu'nun Son Kalesi!

Amigo Orhan

No Pyro No Party!

Yağmurda Çamurda

problem?

Seni Bizim Kadar...

Kuralları S*ktir Et!

Maziyi Savura Savura..

Her Zaman, Her Yerde !

Seninleyiz

Bir Defa Değil Bin Defa !

Aşk Siyah Kırmızı

Anti Bizans

Kaldırım Tribünü!

Tapmadık Asla..